Tukaj si:

Stanovanje (387)

Prodamo dvosobno stanovanje velikosti 65,06 m2 v drugem nadstropju moderne novogradnje ob morju v Stari Novalji. Sestavljen je iz DVEH spalnic, kopalnice, dodatnega ločenega WC-ja, dnevne sobe/kuhinje/jedilnice, shrambe in terase. Stavba ima skupni bazen. Vse sobe so klimatizirane. Ima dve parkirni mesti Možnost nakupa garaže. Oddaljenost od morja in promenade je 2 minuti hoje.
259.416€
Prodamo trisobno stanovanje s površino 133,74 m2 v moderni novogradnji ob morju v Stari Novalji s čudovitim pogledom na morje. Sestavljen je iz TRIH spalnic, DVEH kopalnic, dodatnega ločenega WC-ja, dnevne sobe/kuhinje/jedilnice in prostorne terase. Stavba ima skupni bazen. Vse sobe so klimatizirane. Ima dve parkirni mesti Možnost nakupa kletnih prostorov. Oddaljenost od morja in promenade je 2 minuti hoje.
494.838€
V pritličju moderne novogradnje ob morju v Stari Novalji se prodaja dvosobno stanovanje velikosti 83,59 m2. Sestavljen je iz DVEH spalnic, kopalnice, dodatnega ločenega WC-ja, dnevne sobe/kuhinje/jedilnice in terase. Stavba ima skupni bazen. Vse sobe so klimatizirane. Ima dve parkirni mesti. Možnost nakupa garaže. Oddaljenost od morja in promenade je 2 minuti hoje.
326.124€
NOVO V PONUDBI!! BLIZU MORJA Prodamo apartma v pritličju na lepi lokaciji v Turnju, blizu Zadra, 300 metrov od morja. Turanj je turistično mesto, ki ga sprehajalna pot "Lungo mare" povezuje s središčem Sv. Filip in Jakob. Prav bližina večjih središč ga dela privlačen kraj, ki je dovolj blizu, a hkrati dovolj oddaljen od gneče. Mesto se razteza vzdolž 4 km dolge obale, ki se nahaja v Pašmanskem kanalu, obdanem z majhnim arhipelagom s 16 otočki. Stanovanje se nahaja v pritličju stavbe s 6 stanovanjskimi enotami, novogradnja. Sestoji iz hodnika, kuhinje z jedilnico, dnevne sobe, DVEH spalnic, kopalnice in balkona v skupni izmeri 54,24m2. Stanovanju pripada tudi prostorna, opremljena terasa 20m2 in lasten vrt 137m2 z zidanim kaminom. Na dvorišču obstaja možnost izgradnje bazena. Stanovanju pripada parkirno mesto. Stanovanje je klimatizirano, orientirano na jug. Protivlomna vrata, PVC pohištvo. Stanovanje se prodaja v celoti urejeno in opremljeno. Lastništvo urejeno. Dodatne informacije na povpraševanje.
250.000€
NOVO V PONUDBI!! TOP LOKACIJA S POGLEDOM NA MORJE Sodoben projekt dveh urbanih vil na idealni lokaciji, le 80 metrov od morja v majhnem dalmatinskem turističnem mestu s čudovito pokrajino - Sveti Petar na Moru. Sveti Petar je majhno in mirno turistično mesto v Zadarski županiji na Hrvaškem. Nahaja se na pol poti med bolj znanim Zadrom in Biogradom. Kraj je idealen za miren družinski dopust, čistoča morja in lepe plaže pa bodo navdušile vsakega obiskovalca. Vsekakor priporočamo organizirane izlete v bližnje nacionalne parke Kornati, Krka in Paklenica ter naravni park Vransko jezero. Projekt sestavljata 2 urbani vili, od katerih ima vsaka 6 stanovanjskih enot. Apartma S5 - 1. nadstropje - 65,20m2 - blizu morja - Vila B Apartma S3 se nahaja v prvem nadstropju vile B in ima skupno neto površino 65,20m2. Ima jugozahodno orientacijo. Stanovanje obsega prostorno odprto kuhinjo, jedilnico in dnevno sobo, 2 spalnici, popolnoma opremljeno kopalnico, hodnik in ložo. Poleg tega stanovanju pripadata še shramba in parkirno mesto. Med materiali, uporabljenimi pri gradnji in opremi stanovanj, izpostavljamo: - Konstrukcija objekta iz armiranega betona - Fasada: etics Baumit EPS debeline 12 cm, strešna izolacija 20 cm - Zunanje pohištvo: PVC 6-komorno z visokokakovostnim okovjem, dvoslojno Low-e steklo, alu rolete s termo polnilom, mreže proti komarjem - Vhodna vrata v stanovanja: Protivlomna protipožarna zaščita - Sobna vrata: Lesena vrata z več barvnimi krili in obsežnim podbojem - Talne obloge: keramične ploščice 1. razreda (italijanske in španske) večjega formata - Kopalniške stenske obloge: keramične ploščice 1. razreda (italijanske in španske) večjega formata - Zaključna obdelava sten in stropov: fino glajenje in barvanje v belo - Hlajenje in ogrevanje: klima inverter Samsung Wind-Free - popolnoma opremljene kopalnice: vgradne WC školjke Geberit, podometne armature za tuš, kadi, sanitarna keramika 1. razreda, samostoječe omarice z umivalnikom in ogledalom, tihe odtočne cevi - Parkirišče obloženo s tlakovci Semmelrock; - Vsakemu stanovanju pripada eno parkirno mesto in shramba v kleti - 80 m od morja in plaže - Pogled na morje iz vsakega apartmaja Predviden zaključek del je marec 2025. KUPEC NE PLAČA DAVKA NA PROMET Z NEPREMIČNINAMI! LASTNIŠTVO UREJENO.
221.000€
NOVO V PONUDBI!! TOP LOKACIJA S POGLEDOM NA MORJE Sodoben projekt dveh urbanih vil na idealni lokaciji, le 80 metrov od morja v majhnem dalmatinskem turističnem mestu s čudovito pokrajino - Sveti Petar na Moru. Sveti Petar je majhno in mirno turistično mesto v Zadarski županiji na Hrvaškem. Nahaja se na pol poti med bolj znanim Zadrom in Biogradom. Kraj je idealen za miren družinski dopust, čistoča morja in lepe plaže pa bodo navdušile vsakega obiskovalca. Vsekakor priporočamo organizirane izlete v bližnje nacionalne parke Kornati, Krka in Paklenica ter naravni park Vransko jezero. Projekt sestavljata 2 urbani vili, od katerih ima vsaka 6 stanovanjskih enot. Apartma S3 - Pritličje - 65,20m2 - blizu morja - Vila B Apartma S3 se nahaja v pritličju vile B in ima skupno neto površino 65,20m2. Ima jugozahodno orientacijo. Stanovanje obsega prostorno odprto kuhinjo, jedilnico in dnevno sobo, 2 spalnici, popolnoma opremljeno kopalnico, hodnik in ložo. Poleg tega stanovanju pripadata še shramba in parkirno mesto. Med materiali, uporabljenimi pri gradnji in opremi stanovanj, izpostavljamo: - Konstrukcija objekta iz armiranega betona - Fasada: etics Baumit EPS debeline 12 cm, strešna izolacija 20 cm - Zunanje pohištvo: PVC 6-komorno z visokokakovostnim okovjem, dvoslojno Low-e steklo, alu rolete s termo polnilom, mreže proti komarjem - Vhodna vrata v stanovanja: Protivlomna protipožarna zaščita - Sobna vrata: Lesena vrata z več barvnimi krili in obsežnim podbojem - Talne obloge: keramične ploščice 1. razreda (italijanske in španske) večjega formata - Kopalniške stenske obloge: keramične ploščice 1. razreda (italijanske in španske) večjega formata - Zaključna obdelava sten in stropov: fino glajenje in barvanje v belo - Hlajenje in ogrevanje: klima inverter Samsung Wind-Free - popolnoma opremljene kopalnice: vgradne WC školjke Geberit, podometne armature za tuš, kadi, sanitarna keramika 1. razreda, samostoječe omarice z umivalnikom in ogledalom, tihe odtočne cevi - Parkirišče obloženo s tlakovci Semmelrock; - Vsakemu stanovanju pripada eno parkirno mesto in shramba v kleti - 80 m od morja in plaže - Pogled na morje iz vsakega apartmaja Predviden zaključek del je marec 2025. KUPEC NE PLAČA DAVKA NA PROMET Z NEPREMIČNINAMI! LASTNIŠTVO UREJENO.
221.000€
NOVO V PONUDBI!! TOP LOKACIJA S POGLEDOM NA MORJE Sodoben projekt dveh urbanih vil na idealni lokaciji, le 80 metrov od morja v majhnem dalmatinskem turističnem mestu s čudovito pokrajino - Sveti Petar na Moru. Sveti Petar je majhno in mirno turistično mesto v Zadarski županiji na Hrvaškem. Nahaja se na pol poti med bolj znanim Zadrom in Biogradom. Kraj je idealen za miren družinski dopust, čistoča morja in lepe plaže pa bodo navdušile vsakega obiskovalca. Vsekakor priporočamo organizirane izlete v bližnje nacionalne parke Kornati, Krka in Paklenica ter naravni park Vransko jezero. Projekt sestavljata 2 urbani vili, od katerih ima vsaka 6 stanovanjskih enot. Stanovanje S4 - 1. nadstropje - 65,20m2 - Čudovit razgled - Vila A Apartma S4 se nahaja v 1. nadstropju vile A in ima skupno neto površino 65,20m2. Ima jugozahodno orientacijo. Stanovanje obsega prostorno odprto kuhinjo, jedilnico in dnevno sobo, 2 spalnici, popolnoma opremljeno kopalnico, hodnik in ložo. Poleg tega stanovanju pripadata še shramba in parkirno mesto. Med materiali, uporabljenimi pri gradnji in opremi stanovanj, izpostavljamo: - Konstrukcija objekta iz armiranega betona - Fasada: etics Baumit EPS debeline 12 cm, strešna izolacija 20 cm - Zunanje pohištvo: PVC 6-komorno s kvalitetnim okovjem, dvoslojno Low-e steklo, alu rolete s termo polnilom, komarniki - Vhodna vrata v stanovanja: Protivlomna protipožarna zaščita - Sobna vrata: Lesena vrata z več barvnimi krili in obsežnim podbojem - Talne obloge: keramične ploščice 1. razreda (italijanske in španske) večjega formata - Kopalniške stenske obloge: keramične ploščice 1. razreda (italijanske in španske) večjega formata - Zaključna obdelava sten in stropov: fino glajenje in barvanje v belo - Hlajenje in ogrevanje: klima inverter Samsung Wind-Free - popolnoma opremljene kopalnice: vgradne WC školjke Geberit, podometne armature za tuš, kadi, sanitarna keramika 1. razreda, samostoječe omarice z umivalnikom in ogledalom, tihe odtočne cevi - Parkirišče obloženo s tlakovci Semmelrock; - Vsakemu stanovanju pripada eno parkirno mesto in shramba v kleti - 80 m od morja in plaže - Pogled na morje iz vsakega apartmaja Predviden zaključek del je marec 2025. KUPEC NE PLAČA DAVKA NA PROMET Z NEPREMIČNINAMI! LASTNIŠTVO UREJENO.
221.000€
NOVO V PONUDBI!! TOP LOKACIJA S POGLEDOM NA MORJE Sodoben projekt dveh urbanih vil na idealni lokaciji, le 80 metrov od morja v majhnem dalmatinskem turističnem mestu s čudovito pokrajino - Sveti Petar na Moru. Sveti Petar je majhno in mirno turistično mesto v Zadarski županiji na Hrvaškem. Nahaja se na pol poti med bolj znanim Zadrom in Biogradom. Kraj je idealen za miren družinski dopust, čistoča morja in lepe plaže pa bodo navdušile vsakega obiskovalca. Vsekakor priporočamo organizirane izlete v bližnje nacionalne parke Kornati, Krka in Paklenica ter naravni park Vransko jezero. Projekt sestavljata 2 urbani vili, od katerih ima vsaka 6 stanovanjskih enot. Stanovanje S1 - klet - 110,95m2 - Čudovit razgled - Vila B Apartma S1 se nahaja v kletni etaži vile B in ima skupno neto površino 110,95m2. Ima jugozahodno orientacijo. Stanovanje obsega prostorno odprto kuhinjo, jedilnico in dnevno sobo, 3 spalnice, 2 popolnoma opremljeni kopalnici, hodnik in ložo. Poleg tega stanovanju pripadata še shramba in parkirno mesto. Med materiali, uporabljenimi pri gradnji in opremi stanovanj, izpostavljamo: - Konstrukcija objekta iz armiranega betona - Fasada: etics Baumit EPS debeline 12 cm, strešna izolacija 20 cm - Zunanje pohištvo: 6-komorno PVC z visokokakovostnim okovjem, dvoslojno Low-e steklo, alu žaluzije s termo polnilom, mreže proti komarjem - Vhodna vrata v stanovanja: Protivlomna protipožarna zaščita - Sobna vrata: Lesena vrata z več barvnimi krili in obsežnim podbojem - Talne obloge: keramične ploščice 1. razreda (italijanske in španske) večjega formata - Kopalniške stenske obloge: keramične ploščice 1. razreda (italijanske in španske) večjega formata - Zaključna obdelava sten in stropov: fino glajenje in barvanje v belo - Hlajenje in ogrevanje: klima inverter Samsung Wind-Free - popolnoma opremljene kopalnice: vgradne WC školjke Geberit, podometne armature za tuš, kadi, sanitarna keramika 1. razreda, samostoječe omarice z umivalnikom in ogledalom, tihe odtočne cevi - Parkirišče obloženo s tlakovci Semmelrock; - Vsakemu stanovanju pripada eno parkirno mesto in shramba v kleti - 80 m od morja in plaže - Pogled na morje iz vsakega apartmaja Predviden zaključek del je marec 2025. KUPEC NE PLAČA DAVKA NA PROMET Z NEPREMIČNINAMI! LASTNIŠTVO UREJENO.
326.000€
NOVO V PONUDBI!! TOP LOKACIJA S POGLEDOM NA MORJE Sodoben projekt dveh urbanih vil na idealni lokaciji, le 80 metrov od morja v majhnem dalmatinskem turističnem mestu s čudovito pokrajino - Sveti Petar na Moru. Sveti Petar je majhno in mirno turistično mesto v Zadarski županiji na Hrvaškem. Nahaja se na pol poti med bolj znanim Zadrom in Biogradom. Kraj je idealen za miren družinski dopust, čistoča morja in lepe plaže pa bodo navdušile vsakega obiskovalca. Vsekakor priporočamo organizirane izlete v bližnje nacionalne parke Kornati, Krka in Paklenica ter naravni park Vransko jezero. Projekt sestavljata 2 urbani vili, od katerih ima vsaka 6 stanovanjskih enot. Stanovanje S6-drugo nadstropje - 101,14m2 - Čudovit razgled - Vila B Apartma S6 se nahaja v drugem nadstropju vile B in ima skupno neto površino 101,14m2. Ima jugozahodno orientacijo. Stanovanje obsega prostorno odprto kuhinjo, jedilnico in dnevno sobo, 3 spalnice, 2 popolnoma opremljeni kopalnici, hodnik in prostorno teraso. Poleg tega stanovanju pripadata še shramba in parkirno mesto. Med materiali, uporabljenimi pri gradnji in opremi stanovanj, izpostavljamo: - Konstrukcija objekta iz armiranega betona - Fasada: etics Baumit EPS debeline 12 cm, strešna izolacija 20 cm - Zunanje pohištvo: PVC 6-komorno z visokokakovostnim okovjem, dvoslojno Low-e steklo, alu rolete s termo polnilom, mreže proti komarjem - Vhodna vrata v stanovanja: Protivlomna protipožarna zaščita - Sobna vrata: Lesena vrata z več barvnimi krili in obsežnim podbojem - Talne obloge: keramične ploščice 1. razreda (italijanske in španske) večjega formata - Kopalniške stenske obloge: keramične ploščice 1. razreda (italijanske in španske) večjega formata - Zaključna obdelava sten in stropov: fino glajenje in barvanje v belo - Hlajenje in ogrevanje: klima inverter Samsung Wind-Free - popolnoma opremljene kopalnice: vgradne WC školjke Geberit, podometne armature za tuš, kadi, sanitarna keramika 1. razreda, samostoječe omarice z umivalnikom in ogledalom, tihe odtočne cevi - Parkirišče obloženo s tlakovci Semmelrock; - Vsakemu stanovanju pripada eno parkirno mesto in shramba v kleti - 80 m od morja in plaže - Pogled na morje iz vsakega apartmaja Predviden zaključek del je marec 2025. KUPEC NE PLAČA DAVKA NA PROMET Z NEPREMIČNINAMI! LASTNIŠTVO UREJENO.
323.000€
NOVO V PONUDBI!! TOP LOKACIJA S POGLEDOM NA MORJE Sodoben projekt dveh urbanih vil na idealni lokaciji, le 80 metrov od morja v majhnem dalmatinskem turističnem mestu s čudovito pokrajino - Sveti Petar na Moru. Sveti Petar je majhno in mirno turistično mesto v Zadarski županiji na Hrvaškem. Nahaja se na pol poti med bolj znanim Zadrom in Biogradom. Kraj je idealen za miren družinski dopust, čistoča morja in lepe plaže pa bodo navdušile vsakega obiskovalca. Vsekakor priporočamo organizirane izlete v bližnje nacionalne parke Kornati, Krka in Paklenica ter naravni park Vransko jezero. Projekt sestavljata 2 urbani vili, od katerih ima vsaka 6 stanovanjskih enot. Stanovanje S6-drugo nadstropje - 101,14m2 - Čudovit razgled - Vila A Apartma S6 se nahaja v drugem nadstropju vile A in ima skupno neto površino 101,14m2. Ima jugozahodno orientacijo. Stanovanje obsega prostorno odprto kuhinjo, jedilnico in dnevno sobo, 3 spalnice, 2 popolnoma opremljeni kopalnici, hodnik in prostorno teraso. Poleg tega stanovanju pripadata še shramba in parkirno mesto. Med materiali, uporabljenimi pri gradnji in opremi stanovanj, izpostavljamo: - Konstrukcija objekta iz armiranega betona - Fasada: etics Baumit EPS debeline 12 cm, strešna izolacija 20 cm - Zunanje pohištvo: PVC 6-komorno z visokokakovostnim okovjem, dvoslojno Low-e steklo, alu rolete s termo polnilom, mreže proti komarjem - Vhodna vrata v stanovanja: Protivlomna protipožarna zaščita - Sobna vrata: Lesena vrata z več barvnimi krili in obsežnim podbojem - Talne obloge: keramične ploščice 1. razreda (italijanske in španske) večjega formata - Kopalniške stenske obloge: keramične ploščice 1. razreda (italijanske in španske) večjega formata - Zaključna obdelava sten in stropov: fino glajenje in barvanje v belo - Hlajenje in ogrevanje: klima inverter Samsung Wind-Free - popolnoma opremljene kopalnice: vgradne WC školjke Geberit, podometne armature za tuš, kadi, sanitarna keramika 1. razreda, samostoječe omarice z umivalnikom in ogledalom, tihe odtočne cevi - Parkirišče obloženo s tlakovci Semmelrock; - Vsakemu stanovanju pripada eno parkirno mesto in shramba v kleti - 80 m od morja in plaže - Pogled na morje iz vsakega apartmaja Predviden zaključek del je marec 2025. KUPEC NE PLAČA DAVKA NA PROMET Z NEPREMIČNINAMI! LASTNIŠTVO UREJENO.
323.000€
NOVO V PONUDBI!! TOP LOKACIJA S POGLEDOM NA MORJE Sodoben projekt dveh urbanih vil na idealni lokaciji, le 80 metrov od morja v majhnem dalmatinskem turističnem mestu s čudovito pokrajino - Sveti Petar na Moru. Sveti Petar je majhno in mirno turistično mesto v Zadarski županiji na Hrvaškem. Nahaja se na pol poti med bolj znanim Zadrom in Biogradom. Kraj je idealen za miren družinski dopust, čistoča morja in lepe plaže pa bodo navdušile vsakega obiskovalca. Vsekakor priporočamo organizirane izlete v bližnje nacionalne parke Kornati, Krka in Paklenica ter naravni park Vransko jezero. Projekt sestavljata 2 urbani vili, od katerih ima vsaka 6 stanovanjskih enot. Stanovanje S1 - klet - 110,95m2 - Čudovit razgled - Vila A Apartma S1 se nahaja v kletni etaži vile A in ima skupno neto površino 110,95m2. Ima jugozahodno orientacijo. Stanovanje obsega prostorno odprto kuhinjo, jedilnico in dnevno sobo, 3 spalnice, 2 popolnoma opremljeni kopalnici, hodnik in ložo. Poleg tega stanovanju pripadata še shramba in parkirno mesto. Med materiali, uporabljenimi pri gradnji in opremi stanovanj, izpostavljamo: - Konstrukcija objekta iz armiranega betona - Fasada: etics Baumit EPS debeline 12 cm, strešna izolacija 20 cm - Zunanje pohištvo: PVC 6-komorno z visokokakovostnim okovjem, dvoslojno Low-e steklo, alu rolete s termo polnilom, mreže proti komarjem - Vhodna vrata v stanovanja: Protivlomna protipožarna zaščita - Sobna vrata: Lesena vrata z več barvnimi krili in obsežnim podbojem - Talne obloge: keramične ploščice 1. razreda (italijanske in španske) večjega formata - Kopalniške stenske obloge: keramične ploščice 1. razreda (italijanske in španske) večjega formata - Zaključna obdelava sten in stropov: fino glajenje in barvanje v belo - Hlajenje in ogrevanje: klima inverter Samsung Wind-Free - popolnoma opremljene kopalnice: vgradne WC školjke Geberit, podometne armature za tuš, kadi, sanitarna keramika 1. razreda, samostoječe omarice z umivalnikom in ogledalom, tihe odtočne cevi - Parkirišče obloženo s tlakovci Semmelrock; - Vsakemu stanovanju pripada eno parkirno mesto in shramba v kleti - 80 m od morja in plaže - Pogled na morje iz vsakega apartmaja Predviden zaključek del je marec 2025. KUPEC NE PLAČA DAVKA NA PROMET Z NEPREMIČNINAMI! LASTNIŠTVO UREJENO.
326.000€
Prodamo stanovanje v Zadru (Relja, lipotica) - spalnica, kuhinja, dnevna soba povezana z jedilnico, kopalnica in terasa idealna za sprostitev in uživanje s čudovitim razgledom in kančkom zasebnosti - stanovanje je sončno, kar daje dodatno vzdušje ugodja in topline - nahaja se v bližini centra, trgovin, bolnice, plaže... - idealno za turizem - brez dodatnih vlaganj - prodaja se opremljeno
203.940€
NOVO V PONUDBI!! V Mandrah na otoku Pagu je naprodaj kletni apartma velikosti 44,20 m2. Mandre so turistično središče občine Kolan, ki se nahajajo na južni strani otoka Paga s čudovitim pogledom na Silbo in Olib ter otočke Maun in Škrda, ki so polni zalivov in lepih plaž. Mandre, ki se nahajajo ob obali, krasi 3 kilometre dolga prodnata plaža. Apartma je sestavljen iz: - hodnik - dnevna soba - kuhinja z jedilnico - kopalnica - spalnica Stanovanje se prodaja v celoti opremljeno. Stanovanju pripada parkirno mesto. 300m od morja. Dodatne informacije na povpraševanje.
133.000€
Na prodaj je očarljivo stanovanje, ki se nahaja v drugem nadstropju v prelepem Diklu. To stanovanje ima skupno površino 53 m2 in je idealno za tiste, ki iščejo udoben dom v mirnem obalnem območju. Stanovanje obsega kuhinjo z jedilnico in dnevno sobo, dve spalnici, hodnik, kopalnico in balkon. Lokacija apartmaja je izredno ugodna, saj je blizu plaže, restavracije, trgovine in vse potrebne vsebine. Uživate lahko v sprehodu ob obali, raziskovanju okolice ali pa se preprosto sprostite na terasi s pogledom na morje. Dokumentacija je urejena. Za vse dodatne informacije smo vam na voljo na tel. 095 828 4392, Katarina Šarić.
179.000€
Prodamo dvosobno, popolnoma prenovljeno stanovanje na odlični lokaciji v Zagrebu, III. nadstropje, ima dvigalo. Stanovanje je odlično razporejeno in obsega predsobo, dnevno sobo z jedilnico in kuhinjo, dve spalnici, kopalnico in shrambo v kleti. Večja spalnica ima južno obrnjeno ložo. Stanovanje ima veliko dnevne svetlobe in pogled na Zagreb. Talno ogrevanje je plinsko, v kopalnici pa tudi talno električno gretje. Pri prenovi je bila v celoti spremenjena inštalacija. Dokumentacija je tako pisarna kot nepremičnina.
261.720€
Prodaja stanovanje v Zadru (Bulevar) stanovanje se nahaja na odlični lokaciji v bližini vsega kar je potrebno za udobno življenje (šola, trgovina, zdravnik, bolnišnica, vrtec, cerkev, postaja, center...). - popolnoma prenovljen - prodamo, popolnoma opremljeno, vseljivo takoj - ima čudovito teraso idealno za uživanje in sprostitev - stavba ima dvigalo - v načrtu je celovita prenova objekta in menjava stavbnega pohištva - brez dodatnih vlaganj - premoženje pravilno
290.000€260.000€
NA PREDAJ: Apartmán s terasou na streche a nádherným výhľadom na more v TOP lokalite v Turnju, blízko Zadaru - 200 metrov od mora - NOVOSTAVBA Obklopený stredomorskou zeleňou, táto budova s celkovo 2 poschodiami, 9 apartmánmi a výťahom poskytne pravý pocit luxusu a oddychu, aj keď pracujete. Vysokokvalitne postavená nehnuteľnosť, kde sa dbá na dizajnové detaily a používajú sa prvotriedne materiály, je výbornou investíciou pre turistický prenájom. Turanj je dobre spojený s mestami Zadar a Biograd a diaľnicou, čo ponúka veľký potenciál pre celoročné prenájmy. Apartmán A3 sa nachádza na druhom poschodí budovy s výťahom a skladá sa z: -1 spálne -1 kúpeľne - kuchyne, jedálne a obývacej izby - otvorený koncept - terasa - terasa na streche - 54,25 m² - parkovacie miesto Čistá plocha apartmánu je 46,73 m², terasa 13,47 m², ďalšia terasa na streche 54,25 m² a parkovacie miesto 12,5 m². Tento krásny apartmán v blízkosti Zadaru vás očarí moderným priestorom, ktorý sa rozširuje na výhľad na more. Vitamín Sea je všetko, čo potrebujete, a v tomto apartmáne je more na dosah ruky. Okrem očarujúceho výhľadu na more z terasy, ktorá je spojená so sklenenou stenou s vnútorným obytným priestorom apartmánu, nehnuteľnosť zahŕňa aj terasu na streche, ktorá vďaka príjemnej stredomorskej klíme počas celého roka rýchlo sa stane obľúbenou oázou pre oddych. Hoci je to výborná investícia na prenájom, vďaka blízkosti všetkých potrebných zariadení si ju budete chcieť nechať pre seba. A my vám prajeme, aby sa vaše želania splnili! Budova je už vo výstavbe a plánované dokončenie hrubých prác je leto 2024 (možné obhliadky), s nasťahovaním v prvej polovici roku 2025.
269.760€
ZUM PRODAJA - Stanovanje na čudoviti lokaciji v Turnju, le 200 metrov od morja - NEUBAU Umgeben von mediterraner Vegetation, dieses Gebäude mit ingesellschaft 2 Stockwerken, 9 Wohnungen und einem Aufzug, wird ein echtes Gefühl von Luxus und Entspannung bieten, auch während Sie arbeiten. Eine gut gebaute Immobilie, bei der auf jedes Detail geachtet wird, ist eine beschreibungen Investitionsmöglichkeit, auch für den Tourismus. Turanj je dobro povezan z mestoma Zadar in Biograd ter z Autobahn und bietet das ganze Jahr über großes Vermietungspotenzial. Die Wohnung A2 befindet sich im ersten Stock des Gebäudes mit Aufzug und besteht aus: - 1 spalnica - Kopalnica - Küche, Esszimmer und Wohnzimmer - offenes Konzept - Terase - Parkirišče Nettowohnfläche der Wohnung meri 56,59 m², terasa 12,5 m² in parkirišče 12,5 m². Diese wunderschöne Wohnung in der Nähe von Zadar wird Sie begeistern mit ihrem modernen Raum, der sich bis zum Blick zum Meerblick ströttel. Die Terrasse ist durch eine Glaswand mit dem Wohnbereich der Wohnung verbunden, was den Innenraum optisch großer erscheinen lässt. In Dalmatien leben die Menschen duast des angemengen Klimas das ganze Jahr über mehr draußen als drinnen, soss die Terrasse dieser Wohnung wie ein erweiterer Wohnraum und ein beliebter Ort zum gesellschaften Beisammensein ist. Čeprav eine beschreibungen Investition zur Vermietung, werden Sie duast der Nähe zu allen notwendigen annoissements die Wohnung für sich selbst kaufen wollen. Und wir wünschen Ihnen, dass Ihre Wünsche in Erfüllung gehen! Das Gebäude befindet sich bereits im Bau, mit geplanter Fertigstellung der Rohbauarbeiten im Summer 2024 (Besichtigungen möglich) und Einzug in der ersten Hälfte des Jahres 2025.
192.406€
Na Predaj: Prízemný Apartmán v Krásnej Lokalite v Turnji, Len 200 Metrov od Mora - NOVOSTAVBA Obklopený stredomorskou zeleňou, táto budova s celkovo 2 poschodiami, 9 bytmi a výťahom ponúka skutočný pocit luxusu a relaxácie, aj pri práci. Táto kvalitne postavená nehnuteľnosť, kde sa dbá na detaily, je tiež vynikajúcou investíciou pre turistický prenájom. Turanj je dobre prepojený s mestami Zadar a Biograd a s diaľnicou, čo poskytuje veľký potenciál pre celoročný prenájom. Apartmán A1 sa nachádza na prízemí budovy a pozostáva z: - 1 Spálne - Kúpeľne - Kuchyne, jedálne a obývačky - otvorený koncept - Terasy - Záhrady - 42m² - Parkovacieho miesta Čistá plocha apartmánu je 46,73 m², terasa celkom 20,77 m², záhrada 42 m² a parkovacie miesto 12,5 m². Obývacia časť apartmánu je orientovaná smerom k moru a je výborne osvetlená. Sklenená stena v obývačke vizuálne spája vnútorný priestor s priestrannou terasou, ktorá sa vďaka príjemnému stredomorskému klíme počas celého roka rýchlo stane vašou obľúbenou oázou pre oddych. Budova je už vo výstavbe, plánované dokončenie hrubých prác je v lete 2024 (možné prehliadky), a nasťahovanie v prvej polovici roku 2025.
212.395€
Na Predaj: Byt na Krásnom Mieste v Turnji, Len 200 Metrov od Mora - NOVOSTAVBA Obklopený stredomorskou zeleňou, táto budova s celkovo 2 poschodiami, 9 bytmi a výťahom ponúka skutočný pocit luxusu a relaxácie, aj pri práci. Táto kvalitne postavená nehnuteľnosť, kde sa dbá na detaily, je tiež vynikajúcou investíciou pre turistický prenájom. Turanj je dobre prepojený s mestami Zadar a Biograd a s diaľnicou, čo poskytuje veľký potenciál pre celoročný prenájom. Byt S4 sa nachádza na prvom poschodí budovy s výťahom a pozostáva z: - Dvoch spální - Kúpeľne - Kuchyne, jedálne a obývačky - otvorený koncept - Terasy - Parkovacieho miesta Čistá plocha bytu je 65,01 m², terasa celkovo 12,54 m² a parkovacie miesto 12,5 m². Tento krásny apartmán v blízkosti Zadaru vás očarí moderným priestorom, ktorý sa rozširuje na výhľad na more. Terasa je spojená s obývacím priestorom apartmánu sklenenou stenou, čo vizuálne zväčšuje vnútorný priestor. V Dalmácii, vďaka príjemnej klíme počas celého roka, ľudia žijú viac vonku ako vnútri, takže terasa tohto apartmánu je ako predĺžená obývacia izba a obľúbený kútik na stretávanie. Hoci je to výborná investícia na prenájom, vďaka blízkosti všetkých potrebných zariadení si ju budete chcieť kúpiť pre seba. A my vám prajeme, aby sa vaše želania splnili! Budova je už vo výstavbe, plánované dokončenie hrubých prác je v lete 2024 (možné prehliadky), a nasťahovanie v prvej polovici roku 2025.
252.977€
Na Predaj: Byt na Krásnom Mieste v Turnji, Len 200 Metrov od Mora - NOVOSTAVBA Obklopený stredomorskou zeleňou, táto budova s celkovo 2 poschodiami, 9 bytmi a výťahom ponúka skutočný pocit luxusu a relaxácie, aj pri práci. Táto kvalitne postavená nehnuteľnosť, kde sa dbá na detaily, je tiež vynikajúcou investíciou pre turistický prenájom. Turanj je dobre prepojený s mestami Zadar a Biograd a s diaľnicou, čo poskytuje veľký potenciál pre celoročný prenájom. Byt S3 sa nachádza na prvom poschodí a pozostáva z: - Dvoch spální - Kúpeľne - Kuchyne, jedálne a obývačky - otvorený koncept - Terasy - Parkovacieho miesta Čistá plocha bytu je 65,23 m², terasa má celkom 12,54 m² a parkovacie miesto 12,5 m². Terasa je spojená s obývacím priestorom apartmánu sklenenou stenou, čo vizuálne zväčšuje vnútorný priestor. V Dalmácii, vďaka príjemnej klíme počas celého roka, ľudia žijú viac vonku ako vnútri, takže terasa tohto apartmánu je ako predĺžená obývacia izba a obľúbený kútik na stretávanie. Hoci je to výborná investícia na prenájom, vďaka blízkosti všetkých potrebných zariadení si ju budete chcieť kúpiť pre seba. A my vám prajeme, aby sa vaše želania splnili! Budova je už vo výstavbe, plánované dokončenie hrubých prác je leto 2024 (možné obhliadky) a nasťahovanie v prvej polovici roka 2025.
253.725€
Na predaj: Byt na prízemí na krásnom mieste v Turnji, pri Zadare, 200 metrov od mora - NOVOSTAVBA Obklopený stredomorskou zeleňou, táto budova s celkovo 2 poschodiami, 9 bytmi a výťahom ponúka skutočný pocit luxusu a odpočinku, aj pri práci. Kvalitne postavená nehnuteľnosť, kde sa dbá na detaily, je vynikajúcou investíciou aj pre prenájom v cestovnom ruchu. Turanj je dobre prepojený s mestami Zadar a Biograd a s diaľnicou, čo je veľký potenciál pre prenájom počas celého roka. Byt S2 sa nachádza na prízemí a pozostáva z: - Dvoch spální - Kúpeľne - Kuchyne, jedálne a obývačky - otvorený koncept - Terasy - Záhrady - 116m² - Dvoch parkovacích miest Čistá plocha bytu je 65,01m², terasa 19,14m², záhrada 116m², parkovacie miesta: 2x 12,5m². Na predaj je veľmi žiadaný dvojizbový byt v okolí Zadaru, za veľmi výhodnú cenu, na prízemí novostavby, s priestrannou terasou a záhradou. K bytu patria aj dve parkovacie miesta a je len pár minút chôdze od pláže, cca 200 metrov. Príliš dobré, aby to bola pravda? Iba skvelá príležitosť, ktorú treba využiť. Spacia časť bytu je orientovaná na zeleň, zatiaľ čo obývacia časť je orientovaná k moru. Sklenená stena v obývacej izbe vizuálne predlžuje vnútorný priestor na priestrannú terasu, a k bytu patrí aj záhrada s rozlohou 116 m². V Dalmácii, vďaka príjemnej klíme počas celého roka, ľudia žijú viac vonku ako vnútri, takže terasa a záhrada sú určite veľkým plusom tohto bytu. Hoci je to výborná investícia na prenájom, vďaka blízkosti všetkých potrebných zariadení si ho budete chcieť kúpiť pre seba. A my vám prajeme, aby sa vaše želania splnili! Budova je už vo výstavbe, plánované dokončenie hrubých prác je leto 2024 (možné obhliadky) a nasťahovanie v prvej polovici roka 2025.
308.204€
PRODAMO: čudovit apartma 102 m2 na polotoku v centru starega mestnega jedra Zadra, ki ima vse, kar potrebujete za udobno življenje ali najem. Razdeljeno je na dve stanovanji enake kvadrature, vsako z ločenim vhodom, kar zagotavlja zasebnost in fleksibilnost. Vsak apartma ima dve prostorni spalnici, moderno kopalnico, kuhinjo z jedilnico in prostorno dnevno sobo. Stanovanje je bilo leta 2012 v celoti predelano in prenovljeno, pohištvo pa je bilo v celoti zamenjano šele pred tremi leti. Prodaja se v celoti opremljeno in opremljeno, kar pomeni, da je vseljivo brez dodatnih vlaganj. S svojo vrhunsko lokacijo v središču mesta, blizu vseh dobrin, je to priložnost, ki je ne želite zamuditi. Nepremičnina ima vso potrebno dokumentacijo, lastništvo je urejeno. Ogled nepremičnine po predhodni najavi. Kontakt: Monika Zurak (+38598388983)
345.000€
Ta ekskluzivna nova stavba v Sukošanu ponuja luksuz in udobje s čudovitim pogledom na morje. Luksuzna moderna stavba s šestimi enotami zagotavlja visok standard in estetiko. Stanovanje S002, orientirano na jug, skupne bivalne površine 65,21 m2. 43,82 m2 se nahaja v pritličju in obsega dnevno sobo, kuhinjo in jedilnico, eno spalnico, kopalnico in hodnik. Shramba v kleti objekta meri 10,39 m2, parkirno mesto v garaži 15,60 m2, stanovanju pa pripada tudi vrt v izmeri 31,97 m2. V pritličju je skupni bazen za vse najemnike. Stanovanje je opremljeno s kvalitetno sanitarno keramiko, keramičnimi ploščicami, električnim talnim gretjem v kopalnici, klimatskimi napravami, PVC stavbnim pohištvom s trojno zasteklitvijo, električnimi žaluzijami in komarniki. S tem stanovanjem boste ponosni lastnik res izjemne in donosne naložbe. Predvideni rok zaključka gradnje je sredina leta 2025
270.000€
Ne najdeš tega, kar iščeš? Shrani to iskanje!
© 2024 NEKRETNINE1.PRO
Powered by: NEKRETNINE1.PRO