Tukaj si:

Zemljišča (296)

PRODAMO: Objekt na parceli 1527 m2 ob glavni cesti v Poljica Brigu, blizu Zadra. Na zemljišču je zgrajena klet v izmeri 153 m2, dimenzij 8,5 x 17 m in višine 4 m ter kot taka primerna za več dejavnosti. Nad kletjo je možno nadaljevanje gradnje še dveh nadstropij, ki se lahko uporabita za stanovanja. Velika prednost te nepremičnine je priključek za vodo, ki je na terenu in njena lokacija ob glavni cesti, ki vodi iz Zadra na otok Pag, in je v neposredni bližini Nina, Vrse in Ražanca. Oddaljenost do Zadra je le 12 km, do morja 5 km in do vhoda na avtocesto A1 je le 15 km. Nepremičnina ima vso potrebno dokumentacijo, lastništvo je urejeno. Ogled nepremičnine po predhodni najavi. Kontakt: Monika Zurak (+385 98 388 983)
152.700€
Prodamo gradbeno zemljišče z ruševino in dvema starejšima prikolicama v Ninskih Stanovih. Parcela se nahaja v starem naselju, vasi, zapuščeni, vendar so v zadnjem času adaptirani in preurejeni v majhne kamnite hiše. Cesta je označena na koncu parcele, vodovodni jašek je na koncu parcele, priključek za elektriko pa je nedaleč stran. Na temeljih stare hiše 116 m2 se lahko zgradi stanovanjski objekt na obstoječih temeljih. Nepremičnina je urejena in se lahko dogovorite za ogled.
41.400€
NOVO V PONUDBI Prodamo zazidljivo zemljišče v Novalji, predel Vidasovi stanovi. Zemljišče velikosti 1480m2 se nahaja ob dovozni cesti. Priključki za elektriko in vodo v neposredni bližini. Oddaljenost od morja 700m. Lastništvo urejeno. Več informacij na zahtevo.
169.000€
PRODAJA - Ponujamo tudi različna gradbena zemljišča v Ravnih Kotarih v zaledju Zadra. Samo deset minut vožnje z avtomobilom od Zadra, kot tudi od letališča, se nahaja dovolj prostorno zemljišče za gradnjo družinske hiše in prostorno dvorišče. Zemljišče se nahaja na mirni lokaciji in je idealno za vse ljubitelje idiličnega podeželskega življenja, ki si želijo svojo mirno oazo in pobeg od mestnega vrveža. Zemljišče ima dovozno cesto ob kateri se nahaja vsa potrebna infrastruktura. Dokumentacija in lastništvo urejeni. Za vse informacije in morebiten ogled sem vam na voljo.
59.000€
NOVO NA TRGU!! Prodamo zazidljivo zemljišče v Novalji, predel Dabovi stanovi. Zemljišče velikosti 2976m2. 550m od morja. Lastništvo urejeno in brez bremen. Več informacij na zahtevo.
357.000€
PRODAJA - Ponujamo tudi različna gradbena zemljišča v Ravnih Kotarih v zaledju Zadra. Samo deset minut vožnje z avtomobilom od Zadra, kot tudi od letališča, se nahaja zemljišče pravilne oblike. Zemljišče se nahaja na mirni lokaciji in je idealno za vse ljubitelje idiličnega podeželskega življenja, ki si želijo svojo mirno oazo in pobeg od mestnega vrveža. Zemljišče ima dovozno cesto ob kateri se nahaja vsa potrebna infrastruktura. Dokumentacija in lastništvo urejeni. Za vse informacije in morebiten ogled sem vam na voljo.
58.940€
Novo na trgu! Prodamo gradbeno zemljišče velikosti 747m2. Zemljišče se nahaja na območju Škuncini Stani pri Novalji. Zemljišče se nahaja ob dovozni cesti. 800m od morja. Lastništvo urejeno in brez bremen. Dodatne informacije na povpraševanje.
224.000€
NOVO NA TRGU! V Ždrilu, občina Posedarje, se prodaja gradbeno zemljišče velikosti 4000 m2. Zemljišče nudi čudovit pogled na Velebit in Velebitski kanal. Vsa potrebna infrastruktura se nahaja v bližini igrišča. Lastništvo urejeno, brez bremen. Dodatne informacije na povpraševanje.
360.000€
NOVO NA TRGU!! V Vidalićih se prodaja gradbeno zemljišče velikosti 530m2. Vidalići so majhna vasica, ki se nahaja približno 4 km od mesta Novalja. Ima številne plaže z odličnimi namestitvami, ki privabljajo vedno več turistov. Lastništvo urejeno. Dodatne informacije na povpraševanje.
150.000€
Prodamo gradbeno zemljišče v Ninu, cca 300m oddaljeno od atraktivne peščene plaže Nin. Na koncu parcele je označena cesta, na kateri je priključek za elektriko in vodo. Parcela se za razliko od drugih parcel nahaja na suhem območju, kjer ni zadrževanja vode. Posest je urejena. Naročite se za ogled in podrobne informacije. Analiza delca Delci dveh k.o. Nin se nahaja znotraj UPU "Stanovanjsko-turistična cona Ciglana". Skupna površina parcel je 1487,00 m2 - s tem, da bo del parcel odvzet za cesto cca. 140,00 m2. Po izdelavi novega UPU bo možno natančno določiti. Parcele bodo imele direkten dostop s ceste. Na obravnavanih parcelah je možna gradnja stanovanjskega objekta tipa "B". Minimalni odmik od regulacijske smeri je 5,00 m, od sosednjih parcel h/2, vendar ne manj kot 3 metre. Največja pozidanost parcel je 0,30, uporabna nadzemna površina pa 0,60. Največja dovoljena višina objekta je 9,00 m in lahko vsebuje klet (klet) in tri nadzemne etaže ter mansardo. Vsebuje lahko največ 6 stanovanj. Pri projektiranju naj se zagotovi minimalno 1,5 parkirnega mesta na stanovanjsko enoto. okolje oblikovati tako, da bo zadostilo minimalno 20 % zelenja - v našem primeru 269,40 m2. Analiza je bila narejena po veljavnem UPA "Stanovanjsko-turistične cone Ciglana". V pripravi je NOV UPU Stanovanjsko turistična cona Ciglana - odločitev sprejeta 30.10.2023.
237.920€
Prodamo zazidljivo zemljišče v Novigradu, 585m2 - odlično za gradnjo počitniške hiše - elektrika, voda - mirna lokacija, lep pogled na morje - bližina plaže 70m, kar je idealno za majhne otroke - pravokotna oblika - lastnina 1/1
126.000€
NOVO NA TRGU! V Bibinjah, nedaleč od Zadra, prodamo gradbeno zemljišče velikosti 1208 m2 za gradnjo stanovanjskega objekta ali družinske hiše. Zemljišče pravokotne oblike se nahaja v strnjenem delu gradbenega območja naselja (podstandardna gradnja). Dimenzije igrišča so 58,1 x 20,9 metra. Najmanjša površina gradbene parcele za samostojne in dvojčke je 250 m2, pri čemer je koeficient pozidanosti za samostojne objekte 0,4 (40 %), za dvojčke pa 0,5 (50 %). . Maksimalno število etaž je Po + P(S) + 2 + Pk. Največja višina objekta je 11 metrov. Najmanjša razdalja od sosednjega delca je 1 meter. Vsa potrebna infrastruktura se nahaja ob zemljišču. Lastništvo urejeno, 1/1. Dodatne informacije na povpraševanje.
226.000€
NOVO NA TRGU! V Sukošanu, nedaleč od Zadra, se prodaja gradbeno zemljišče velikosti 1277 m2. Zemljišče pravilne oblike se nahaja na blagem pobočju s pogledom na morje in otoke Zadarskega kanala. Oddaljenost zemljišča od morja in plaže je 400 metrov, do zemljišča pa vodi javna dostopna cesta širine 4 metre. Lastništvo urejeno, 1/1. Dodatne informacije na povpraševanje.
332.000€
PRODAMO atraktivno gradbeno zemljišče z glavnim projektom gradnje stanovanjskega objekta. Zemljišče je veliko 482 m2 in je pravilne oblike, dimenzij 20 x 25 m. Zemljišče nudi čudovit pogled na morje in se nahaja nad marino Šimuni na otoku Pagu. Morje in plaža sta oddaljena le deset minut hoje. Glavni projekt predvideva gradnjo vile z bazenom s pritličjem in nadstropjem 190m2 (neto 150m2) s 3 parkirnimi mesti in bazenom dimenzij 8x4 m kot je prikazano na fotografijah. Zemljišče ima urejen dostop. . Nepremičnina ima vso potrebno dokumentacijo, lastništvo je urejeno. Ogled nepremičnine po predhodni najavi. Kontakt: Monika Zurak (+385 98 388 983)
129.000€
Prodamo zazidljivo parcelo z oznako 4 v Vrsi Mulo. Zemljišče je pravilne oblike, površine 454 m2, z novo nastalo zasebno cesto povezano z javno potjo. S polja se ponuja lep razgled na Velebit. Lokacija je idealna za gradnjo družinske hiše ali luksuznega objekta v turistične namene. Obstoječe okolje, usmerjeno v turizem. Oddaljenost od morja 700 m. Mesto Vrsi se nahaja na istoimenskem polotoku na skrajnem severozahodnem delu severne Dalmacije, približno 20 km oddaljeno od Zadra in približno 5 km oddaljeno od najstarejšega hrvaškega kraljevskega mesta Nin. Vrsi imajo 34 kilometrov obale. Vas Vrsi Mulo je oaza lepih hiš, katerih domačini so usmerjeni predvsem v turizem. S sodobno, lepo in kakovostno namestitvijo ter nepopisno gostoljubnostjo iz leta v leto sprejemajo goste z vsega sveta. Kdor enkrat začuti toplino gostitelja, se vedno vrača. Dokumentacija in lastništvo urejeni, brez bremen. Vse ostale informacije na povpraševanje. Ogled možen po predhodnem dogovoru.
55.000€
Prodamo gradbeno zemljišče z oznako 3 v Vrsi Mulo. Zemljišče je pravilne oblike, površine 455 m2, z novo nastalo zasebno cesto povezano z javno potjo. S polja se ponuja lep razgled na Velebit. Lokacija je idealna za gradnjo družinske hiše ali luksuznega objekta v turistične namene. Obstoječe okolje, usmerjeno v turizem. Oddaljenost od morja 700 m. Mesto Vrsi se nahaja na istoimenskem polotoku na skrajnem severozahodnem delu severne Dalmacije, približno 20 km oddaljeno od Zadra in približno 5 km oddaljeno od najstarejšega hrvaškega kraljevskega mesta Nin. Vrsi imajo 34 kilometrov obale. Vas Vrsi Mulo je oaza lepih hiš, katerih domačini so usmerjeni predvsem v turizem. S sodobno, lepo in kakovostno namestitvijo ter nepopisno gostoljubnostjo iz leta v leto sprejemajo goste z vsega sveta. Kdor enkrat začuti toplino gostitelja, se vedno vrača. Dokumentacija in lastništvo urejeni, brez bremen. Vse ostale informacije na povpraševanje. Ogled možen po predhodnem dogovoru.
55.000€
Prodamo gradbeno zemljišče z oznako 2 v Vrsi Mulo. Zemljišče je pravilne oblike, površine 455 m2, z novo nastalo zasebno cesto povezano z javno potjo. S polja se ponuja lep razgled na Velebit. Lokacija je idealna za gradnjo družinske hiše ali luksuznega objekta v turistične namene. Obstoječe okolje, usmerjeno v turizem. Oddaljenost od morja 700 m. Mesto Vrsi se nahaja na istoimenskem polotoku na skrajnem severozahodnem delu severne Dalmacije, približno 20 km oddaljeno od Zadra in približno 5 km oddaljeno od najstarejšega hrvaškega kraljevskega mesta Nin. Vrsi imajo 34 kilometrov obale. Vas Vrsi Mulo je oaza lepih hiš, katerih domačini so usmerjeni predvsem v turizem. S sodobno, lepo in kakovostno namestitvijo ter nepopisno gostoljubnostjo iz leta v leto sprejemajo goste z vsega sveta. Kdor enkrat začuti toplino gostitelja, se vedno vrača. Dokumentacija in lastništvo urejeni, brez bremen. Vse ostale informacije na povpraševanje. Ogled možen po predhodnem dogovoru.
55.000€
NOVO NA TRGU!! KMETIJSKA ZEMLJIŠČA. Prodamo kmetijsko zemljišče v Novalji, predel Škuncini stani. Zemljišče velikosti 603m2. 500 metrov od morja. Lastništvo urejeno in brez bremen. Več informacij na zahtevo. Mario Kustić Sodelavec v izobraževalnem procesu. +385953710097 m.kustic@remax.hr
48.000€
NOVO NA TRGU!! BLIZU MORJA Prodamo kmetijsko zemljišče v Novalji, predel Škuncini stani. Zemljišče velikosti 2000m2. Tik ob plaži. Lastništvo urejeno in brez bremen. Več informacij na zahtevo. Mario Kustić Sodelavec v izobraževalnem procesu. +385953710097 m.kustic@remax.hr
50.000€
NOVO NA TRGU!! BLIZU MORJA Prodamo kmetijsko zemljišče v Novalji, predel Škuncini stani. Zemljišče velikosti 2875m2. 400 metrov od morja. Lastništvo urejeno in brez bremen. Več informacij na zahtevo. Mario Kustić Sodelavec v izobraževalnem procesu. +385953710097 m.kustic@remax.hr
102.000€
NOVO NA TRGU!! BLIZU MORJA Prodamo kmetijsko zemljišče v Novalji, predel Škuncini stani. Velikost zemljišča 5.881m2. 350 metrov od morja. Lastništvo urejeno in brez bremen. Več informacij na zahtevo. Mario Kustić Sodelavec v izobraževalnem procesu. +385953710097 m.kustic@remax.hr
383.000€
NOVO NA TRGU!! TIK OB PLAŽI!! Prodamo kmetijsko zemljišče v Novalji, predel Škuncini stani. Velikost zemljišča 4918m2. 20 metrov od morja. Lastništvo urejeno in brez bremen. Več informacij na zahtevo. Mario Kustić Sodelavec v izobraževalnem procesu. +385953710097 m.kustic@remax.hr
345.000€
40.000€
518.940€
Ne najdeš tega, kar iščeš? Shrani to iskanje!
© 2024 NEKRETNINE1.PRO
Powered by: NEKRETNINE1.PRO
To spletno mesto uporablja piškotke in podobne tehnologije, da vam zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo, vključno s prilagajanjem oglaševanja in vsebine. S klikom na 'Sprejmi' sprejemate vse piškotke.