Tukaj si:

Zemljišča (317)

ENKRATNA PRILOŽNOST ZA KUPCE Prodamo skoraj urejeno zemljišče oblečeno v benkovški kamen v samem centru naselja Gajec. z obstoječo manjšo stavbo, ki se lahko uporablja kot bivalni prostor ali skladiščni prostor. Skupna površina je 137m2, objekt pa 8m2, z obstoječim in zunanjim tušem. Priključki so vsi na terenu (voda, elektrika, kanalizacija). Možna je tudi postavitev kamp hiše na zemljišču s površino do max 50m2 dvorišče je dovolj veliko za več vozil. Parcela ima svoj vhod in železna vrata. in je obdana z zidom, oblečenim v kamen. Odlična priložnost za kupce, ki želijo bivati ​​v svojem nemotenem prostoru. Ostale informacije na povpraševanje!
75.000€
Prodamo gradbeno zemljišče, prvi red do morja, velikosti 488m², v Vidalićih na otoku Pagu. Vhod na zemljišče je z glavne ceste, pod zemljiščem pa je plaža. Vsa potrebna infrastruktura se nahaja tik ob zemljišču. Vidalići so kot nalašč za vse, ki želijo uživati ​​v pogledu na Paški zaliv, njegovo turkizno morje in obalo, kjer se izmenjujejo prizori razgibanih skal in gozdnatih predelov. Do Vidalića lahko pridete iz smeri Novalje ali trajektnega pristanišča Žigljen. Glavna dejavnost prebivalcev Vidalića je turizem, ki večinoma ponuja storitve apartmajske nastanitve. Očarljiva lepota Paškega zaliva vabi obiskovalce, da uživajo na očarljivih plažah Vidalića do sončnega zahoda. Več informacij na zahtevo.
488.000€
V Turnju je naprodaj več gradbenih parcel s pogledom na morje. Delci so pravilne oblike in se nahajajo nad glavno cesto v mirnem okolju ob cesti, le cc 200 metrov od morja. Cena 200 eur/m2!
200€
V Turnju, ob glavni cesti, se prodaja gradbena parcela pravilne oblike. Oddaljenost od morja 120 m. Cena 250 eur/m2!
250€
Oddamo zemljišče skupne površine 3646m2. - elektrika in voda se nahajata v bližini igrišča - primeren za postavitev montažnih hiš - oddaljenost od morja je le 150m - Zemljišče je v najemu za 10 let, nato je možen dogovor o odkupu - cena ni fiksna Lastništvo urejeno in brez bremen.
48.000€
PRODAMO - Novonastalo gradbeno zemljišče z možnostjo gradnje več stanovanjskih objektov. Zemljišče se nahaja v nezazidanem delu gradbenega območja. To zemljišče vam omogoča fleksibilnost pri načrtovanju in gradnji stanovanjskih objektov po vaših željah. Razmislite lahko o možnosti gradnje ene ali več hiš ali celo o izgradnji stanovanjskega kompleksa. Če potrebujete manjše zemljišče, je možna tudi prodaja manjših parcel. Izberete lahko velikost parcele, ki najbolj ustreza vašim potrebam in proračunu. Če vas zanima gradbeno zemljišče v tem delu mesta, nas kontaktirajte za več informacij in se dogovorimo za srečanje.   Lastništvo urejeno 1/1 Kontakt: Božana Perović 095/9112954
90.000€
Na voljo imamo novonastale parcele za prodajo v mirnem delu Murvice. Te parcele ponujajo možnost gradnje zasebnih hiš ali stanovanjskih projektov, kar vam daje priložnost za uresničitev vaših želja in načrtov za nov dom ali investicijo. Mirno okolje v Murvici ustvarja idealno vzdušje za sprostitev in uživanje v naravi. Novonastale parcele ponujajo možnost ustvarjanja novega doma v mirnem okolju, daleč od mestnega vrveža. Murvica (Zadar) - gradbeno zemljišče pravilne oblike z dostopno cesto širine 6 metrov. V bližini sta priključka za vodo in elektriko. Če razmišljate o nakupu parcele za gradnjo zasebne hiše ali stanovanjskega projekta v mirnem delu Murvice, je ta projekt odlična izbira za vašo novo nepremičnino. Kontaktirajte nas za več informacij o parcelah, možnostih gradnje in organizirajte ogled, da vidite potencial tega projekta. MURVICA je tipično majhno dalmatinsko naselje, ki se nahaja v neposredni bližini mesta Zadar na avtocesti Zadar-Zagreb. Dokumentacija je urejena, lastništvo prav tako. Ogled možen po predhodni najavi
84.630€
Na voljo imamo novo oblikovane parcele za prodajo v mirnem delu Murvice Te parcele ponujajo možnost gradnje zasebnih hiš ali stanovanjskih projektov, kar vam daje priložnost za uresničitev vaših želja in načrtov za nov dom ali investicijo. Mirno okolje v Murvici ustvarja idealno vzdušje za sprostitev in uživanje v naravi. Novonastale parcele ponujajo možnost ustvarjanja novega doma v mirnem okolju, daleč od mestnega vrveža. Murvica (Zadar) - gradbeno zemljišče pravilne oblike z dostopno cesto širine 6 metrov. V bližini sta priključka za vodo in elektriko. Če razmišljate o nakupu parcele za gradnjo zasebne hiše ali stanovanjskega projekta v mirnem delu Murvice, je ta projekt odlična izbira za vašo novo nepremičnino. Kontaktirajte nas za več informacij o parcelah, možnostih gradnje in organizirajte ogled, da vidite potencial tega projekta. MURVICA je tipično majhno dalmatinsko naselje, ki se nahaja v neposredni bližini mesta Zadar na avtocesti Zadar-Zagreb. Dokumentacija je urejena, lastništvo prav tako. Ogled možen po predhodni najavi.
75.180€
Na voljo imamo novo oblikovane parcele za prodajo v mirnem delu Murvice Te parcele ponujajo možnost gradnje zasebnih hiš ali stanovanjskih projektov, kar vam daje priložnost za uresničitev vaših želja in načrtov za nov dom ali investicijo. Mirno okolje v Murvici ustvarja idealno vzdušje za sprostitev in uživanje v naravi. Novonastale parcele ponujajo možnost ustvarjanja novega doma v mirnem okolju, daleč od mestnega vrveža. Murvica (Zadar) - gradbeno zemljišče pravilne oblike z dostopno cesto širine 6 metrov. V bližini sta priključka za vodo in elektriko. Če razmišljate o nakupu parcele za gradnjo zasebne hiše ali stanovanjskega projekta v mirnem delu Murvice, je ta projekt popolna izbira za vašo novo nepremičnino, kontaktirajte nas za več informacij o parcelah, možnostih gradnje in organizaciji ogled, da vidite potencial tega projekta. MURVICA je tipično majhno dalmatinsko naselje, ki se nahaja v neposredni bližini mesta Zadar na avtocesti Zadar-Zagreb. Dokumentacija je urejena, lastništvo prav tako. Ogled možen po predhodni najavi
69.195€
Prodamo rekreacijsko zemljišče na izjemni lokaciji, nad plažo Planjka v Stari Novalji. Površina je 1525 m2. Je za rekreacijske namene, idealno za teniška igrišča ali podobno. Vsa infrastruktura je ob terenu. Oddaljenost od plaže 10 metrov. 2 km do centra Novalje. Lastništvo urejeno. Več informacij na zahtevo.
630.000€
PRODAMO ZAZIDLJIVO ZEMLJIŠČE 3700m2 v TKON na otoku Pašman. Zemljišče se nahaja ob dovozni cesti do glavne ceste, ki povezuje otok Pašman in otok Ugljan, vsa potrebna infrastruktura pa se nahaja ob samem zemljišču. Zemljišče je idealno za gradnjo družinske hiše ali vile za turistične namene in je na osami, kar daje prednost uživanju v miru in tišini. LOKACIJA na kateri se nahaja zemljišče nudi čudovit pogled na morje in otočke v zadrskem arhipelagu, med katerimi je tudi znameniti otok ljubezni. Lastništvo urejeno in brez bremen, Ogled možen po predhodni najavi.
384.800€
Prodamo zemljišče na območju Bili Brig (Pudarica). Parcela se nahaja znotraj nezazidanega dela gradbenega območja. Parcela se nahaja v coni mešane rabe, velikost zemljišča je cca 80x18 m, elektrika je od parcele oddaljena cca. Parcela je označena na zemljevidu in ima dostopno pot. Možnost nakupa polovice parcele 744 m2.. Za več informacij nas pokličite..
110.000€
EKSKLUZIVNA AKCIJA!!! Prodamo gradbeno zemljišče s pogledom na morje. Zemljišče v skupni izmeri 13.187 m2, od tega 11.171 m2 v gradbenem območju, se nahaja v Bilicah pri Šibeniku. Možnosti gradnje: • Vile, Bungalovi • Dvojčki • Hiše v nizu • Apartmaji • Turistični kompleks • Bivališča za upokojence • Sončne elektrarne Infrastruktura: • Bistveni priključki na vodovod, kanalizacijo, električni in telekomunikacijski sistem. • Dostop po asfaltirani cesti. Prednost lokacije: • Višina nepremičnine nudi fascinanten pogled na morje. Nahaja se med dvema mednarodnima letališčema: - Split: 60 km — Zadar: 70 km - Dostop za mednarodne vlagatelje in potencialne kupce -1,8 km do morja - 6 km do nacionalnega parka Krk - 3 km do Šibenika - 4 km do avtoceste Vas Bilice se nahaja med Šibenikom in Skradinom, na obali Prokljanskega jezera, ki se nahaja v spodnjem toku reke Krke. Okolico Bilice krasi neokrnjena narava s čudovitimi zalivi, med katerimi sta najbolj izstopajoča zaliva Stubalj in Vrulje. Nedaleč od Bilic se nahaja Narodni park Krka, zato je ta kraj odlično izhodišče za kratek izlet z obiskom nacionalnega parka, bližnjih mest, pa tudi idealen kraj za miren in sproščujoč daljši dopust, daleč od hrupa in gneče. Lastništvo urejeno. Več informacij na zahtevo. David Palčič +385 91 444 4271
1.850.000€
PRODAMO: zemljišče v prelepem mestu Rtina, površine 585 m², s čudovitim pogledom na morje. Zemljišče ima izdano gradbeno dovoljenje in plačan komunalni prispevek za gradnjo objekta s pritličjem in nadstropjem, bazenom, letno kuhinjo in garažo. Velika prednost tega zemljišča so obstoječi vodovodni in električni priključki, ki so aktivni in že izvedeni na terenu, kar predstavlja velik prihranek za investitorja. Lokacija je izjemno ugodna in ponuja osupljiv pogled na morje, idealna za gradnjo luksuzne rezidence ali turističnega objekta. Na zemljišču je trenutno starejši objekt, ki ga je potrebno odstraniti, kar daje možnost popolne preureditve prostora po lastnih željah in potrebah. Ta investicija ponuja idealno priložnost za gradnjo luksuzne stavbe na eni izmed najbolj atraktivnih lokacij v Rtini. Nepremičnina ima vso potrebno dokumentacijo, lastništvo je urejeno. Ogled nepremičnine po predhodni najavi. Kontakt: Monika Zurak (+385 98 388 983)
156.000€
NA VOLJO IMAMO: Gradbeno zemljišče na Bokanjcu, ki se nahaja v mirnem okolju, v bližini trgovine, šole, cerkve in avtobusne postaje, zaradi česar je ta lokacija praktična in udobna za vsakdanje življenje, saj vam omogoča enostaven dostop do vseh potrebnih objektov in storitve. Mirno okolje dodatno obogati kvaliteto življenja in vam omogoča pobeg od mestnega vrveža. Zemljišče nudi možnost gradnje družinske hiše ali stanovanjskega objekta, odvisno od vaših načrtov in potreb. Na tem zemljišču veljajo pravila SM klasične gradnje. Zastopanost zemljišča 30 %, odmik od sosednje meje 3 m, višina venca 10 m. Za več informacij o zemljiščih, možnostih gradnje in urbanističnih načrtih nas kontaktirajte in se dogovorite za ogled, da bolje spoznate potencial te lokacije. Možnost prodaje vseh parcel z dogovorom o ceni. Božana Perović Licencirani prodajni agent 095/9112954
106.600€
NA VOLJO IMAMO: Gradbeno zemljišče na Bokanjcu, ki se nahaja v mirnem okolju, v bližini trgovine, šole, cerkve in avtobusne postaje, zaradi česar je ta lokacija praktična in udobna za vsakdanje življenje, saj vam omogoča enostaven dostop do vseh potrebnih objektov in storitve. Mirno okolje dodatno obogati kvaliteto življenja in vam omogoča pobeg od mestnega vrveža. Zemljišče nudi možnost gradnje družinske hiše ali stanovanjskega objekta, odvisno od vaših načrtov in potreb. Na tem zemljišču veljajo pravila SM klasične gradnje. Zastopanost zemljišča 30 %, odmik od sosednje meje 3 m, višina venca 10 m. Za več informacij o zemljiščih, možnostih gradnje in urbanističnih načrtih nas kontaktirajte in organizirajte ogled, da bolje spoznate potencial te lokacije - Božana Perović Licencirani prodajni agent 095/9112954
116.610€
NA VOLJO: Gradbeno zemljišče na Bokanjcu, ki se nahaja v mirnem okolju, v bližini trgovine, šole, cerkve in avtobusne postaje, zaradi česar je ta lokacija praktična in udobna za vsakdanje življenje, saj vam omogoča enostaven dostop do vseh potrebnih objektov in storitev. Mirno okolje dodatno obogati kvaliteto življenja in vam omogoča pobeg od mestnega vrveža. Zemljišče nudi možnost gradnje družinske hiše ali stanovanjskega objekta, odvisno od vaših načrtov in potreb. Na tem zemljišču veljajo pravila SM klasične gradnje. Zastopanost zemljišča 30 %, odmik od sosednje meje 3 m, višina venca 10 m. Za več informacij o zemljiščih, možnostih gradnje in urbanističnih načrtih nas kontaktirajte in se dogovorite za ogled, da bolje spoznate potencial te lokacije. Božana Perović Licencirani prodajni agent 095/9112954
114.200€
NA VOLJO IMAMO: Gradbeno zemljišče na Bokanjcu, ki se nahaja v mirnem okolju, v bližini trgovin, šol, cerkva in avtobusnih postaj, zaradi česar je ta lokacija praktična in udobna za vsakdanje življenje, saj vam omogoča enostaven dostop do vseh potrebnih objektov in storitev. Mirno okolje dodatno obogati kvaliteto življenja in vam omogoča pobeg od mestnega vrveža. Zemljišče nudi možnost gradnje družinske hiše ali stanovanjskega objekta, odvisno od vaših načrtov in potreb. Na tem zemljišču veljajo pravila SM klasične gradnje. Zastopanost zemljišča 30 %, odmik od sosednje meje 3 m, višina venca 10 m. Za več informacij o zemljiščih, možnostih gradnje in urbanističnih načrtih nas kontaktirajte in organizirajte ogled, da bolje spoznate potencial te lokacije - Možnost nakupa celotnega zemljišča z dogovorom o ceni. Božana Perović Licencirani prodajni agent 095/9112954
89.830€
NA VOLJO IMAMO: Gradbeno zemljišče na Bokanjcu, ki se nahaja v mirnem okolju, v bližini trgovine, šole, cerkve in avtobusne postaje, zaradi česar je ta lokacija praktična in udobna za vsakdanje življenje, saj vam omogoča enostaven dostop do vseh potrebnih objektov in storitve. Mirno okolje dodatno obogati kvaliteto življenja in vam omogoča pobeg od mestnega vrveža. Zemljišče nudi možnost gradnje družinske hiše ali stanovanjskega objekta, odvisno od vaših načrtov in potreb. Na tem zemljišču veljajo pravila SM klasične gradnje. Zastopanost zemljišča 30 %, odmik od sosednje meje 3 m, višina venca 10 m. Za več informacij o zemljiščih, možnostih gradnje in urbanističnih načrtih nas kontaktirajte in se dogovorite za ogled, da bolje spoznate potencial te lokacije. Možnost dogovora o ceni prevzema celotnega gradbenega zemljišča. Božana Perović Licencirani prodajni agent 095/9112954
124.400€
Prodamo gradbeno zemljišče v Pridrazi, občina Novigrad. Zemljišče se nahaja v centru mesta z izhodi na dve lokalni cesti. V neposredni bližini igrišča se nahajajo trgovina, gostinski objekti, šola, ambulanta. Zaradi velikosti je možna tudi parcelacija glede na potrebe bodočih kupcev. Lokacija zemljišča je idealna za gradnjo družinske hiše ali nepremičnine namenjene turističnemu namenu. Oddaljenost od morja in najbližje plaže je manj kot 1,5 km Kraj Pridraga zadnja leta beleži dvomestne številke glede gradnje in povpraševanja po hišah za turistični najem. Zaradi svoje lege, obdana z zelenimi polji, gozdovi in ​​morjem, ponuja peščico poletne zabave skozi poletne mesece tako v samem mestu kot v bližnjem biseru Dalmacije Novigradu, sam Zadar pa je oddaljen le 20 km. stran od lokacije zemljišča. Pridraga je tudi idealno izhodišče za obisk treh nacionalnih parkov (Plitvice, Starigrad Paklenica in Slapovi Krke) v razdalji največ ene ure vožnje. Vsa potrebna infrastruktura se nahaja v bližini zemljišča Dokumentacija in lastništvo urejeni, brez bremen. Vse ostale informacije na povpraševanje. Kontakt: Emil Perović +38598633617 Ogled možen po predhodnem dogovoru.
212.000€
Prodamo zazidljivo zemljišče v Turnju, 1218m2, pravilne oblike, blizu morja Zemljišče je na odlični lokaciji - čeprav nad avtocesto, le 350 metrov od morja, v nezazidanem delu gradbenega območja. Je pravilne oblike, dimenzij cca 35m x 34m in se nahaja v bližini vseh potrebnih vsebin. Neposredna soseska je trenutno nepozidana, kar zagotavlja dodatno zasebnost in mir. Zaradi bližine morja in okolice je idealna tudi kot poslovna naložba za gradnjo apartmajev ali počitniških hiš. Do zemljišča vodi dovozna cesta in posest je urejena.
304.500€
Prodaja se zemljišče na Viru, s potencialom za razvoj, v predelu Torovi, orientirano na severozahodni del otoka, orientirano na prelepe plaže Srpljica, Puntadura in Pedinka. Navedeno zemljišče se nahaja v okviru drugih kmetijskih zemljišč, gozda in gozdnih zemljišč. Dostop do parcele poteka preko parcele št. zaveden kot pot. V prihajajočem novem UPA načrtu mesta Vir je predvideno, da postane zazidljiva parcela. Priključek za elektriko je od zadnjega gradbenega območja oddaljen cca 35m. Skozi cesto, ob kateri se nahaja parcela, bo kmalu speljana ulična razsvetljava. Če so parcele spremenjene v gradbeno, izpolnjujejo vse pogoje za projektiranje samostojnega stanovanjskega objekta. Minimalna širina parcele je 10,00 m - s čimer smo zadovoljni, najožja parcela je 16,60 m, minimalna površina parcele je po veljavnem načrtu 600,00 m2. Dovozna cesta je široka 5,00 m in je po načrtu ni treba širiti. Na vsaki parceli je možna gradnja stanovanjskega objekta z največ 3 stanovanji, pritličje + nadstropje in podstrešje, maksimalna višina 7,5 m od sosednjih meja mora biti najmanj h/2, in 5,00 m od cestišča
95.500€
Prodaja se zemljišče na Viru, s potencialom za razvoj, v predelu Torovi, orientirano na severozahodni del otoka, orientirano na prelepe plaže Srpljica, Puntadura in Pedinka. Navedeno zemljišče se nahaja v okviru drugih kmetijskih zemljišč, gozda in gozdnih zemljišč. Dostop do parcele poteka preko parcele št. zaveden kot pot. V prihajajočem novem UPA načrtu mesta Vir je predvideno, da postane zazidljiva parcela. Priključek za elektriko je od zadnjega gradbenega območja oddaljen cca 35m. Skozi cesto, ob kateri se nahaja parcela, bo kmalu speljana ulična razsvetljava. Če so parcele spremenjene v gradbeno, izpolnjujejo vse pogoje za projektiranje samostojnega stanovanjskega objekta. Minimalna širina parcele je 10,00 m - s čimer smo zadovoljni, najožja parcela je 16,60 m, minimalna površina parcele je po veljavnem načrtu 600,00 m2. Dovozna cesta je široka 5,00 m in je po načrtu ni treba širiti. Na vsaki parceli je možna gradnja stanovanjskega objekta z največ 3 stanovanji, pritličje + nadstropje in podstrešje, maksimalna višina 7,5 m od sosednjih meja mora biti najmanj h/2, in 5,00 m od cestišča
112.780€
Prodaja se zemljišče na Viru, s potencialom za razvoj, v predelu Torovi, orientirano na severozahodni del otoka, orientirano na prelepe plaže Srpljica, Puntadura in Pedinka. Navedeno zemljišče se nahaja v okviru drugih kmetijskih zemljišč, gozda in gozdnih zemljišč. Dostop do parcele poteka preko parcele št. zaveden kot pot. V prihajajočem novem UPA načrtu mesta Vir je predvideno, da postane zazidljiva parcela. Priključek za elektriko je od zadnjega gradbenega območja oddaljen cca 35m. Skozi cesto, ob kateri se nahaja parcela, bo kmalu speljana ulična razsvetljava. Če so parcele spremenjene v gradbeno, izpolnjujejo vse pogoje za projektiranje samostojnega stanovanjskega objekta. Minimalna širina parcele je 10,00 m - s čimer smo zadovoljni, najožja parcela je 16,60 m, minimalna površina parcele je po veljavnem načrtu 600,00 m2. Dovozna cesta je široka 5,00 m in je po načrtu ni treba širiti. Na vsaki parceli je možna gradnja stanovanjskega objekta z največ 3 stanovanji, pritličje + nadstropje in podstrešje, maksimalna višina 7,5 m od sosednjih meja mora biti najmanj h/2, in 5,00 m od cestišča
112.632€
Ne najdeš tega, kar iščeš? Shrani to iskanje!
© 2024 NEKRETNINE1.PRO
Powered by: NEKRETNINE1.PRO