O nas

RE/MAX® je priznan kot eno vodilnih globalnih nepremičninskih franšiznih podjetij z najbolj produktivno prodajno silo v panogi. Z več kot 123.000 agenti po vsem svetu v več kot 100 ozemljih in državah od leta 2018 je bil RE/MAX® v raziskavi leta 2018, ki jo je izvedla ameriška revija FRANCHISE TIME, imenovan za številko 1 nepremičninske franšize in 10. najboljšo franšizo na splošno.

Globalno mrežo pisarn v lasti in pod nadzorom franšize upravljajo najbolj produktivni nepremičninski posredniki na svetu. Z našimi prizadevanji kot kolektiv lahko rečemo, da nihče na svetu ne proda več nepremičnin kot RE/MAX.

Ker se zavedamo in spoštujemo svoje obveznosti do strank, javnosti in drug do drugega, se nenehno trudimo biti obveščeni o problematiki nepremičnin in kot izkušeni strokovnjaki svoje znanje z veseljem delimo z drugimi.

Ko zastopamo kupca, prodajalca, najemodajalca ali najemnika kot posrednik, smo zavezani zaščiti in spodbujanju interesov naših strank ter pošteni in pravični obravnavi vseh vpletenih strani.

Re/MAX agent vam bo pomagal skozi celoten prodajni proces:
Kako določiti realno ceno: Vaš RE/MAX agent ima izkušnje z delom na različnih tržnih dinamikah in lahko priporoči pravo ceno za trenutni trg nepremičnin. Napačna cena nepremičnine je najpogostejša napaka pri prodaji. Če je cena nepremičnine previsoka glede na trenutni trg, pridobijo podobne nepremičnine, ki imajo realno ceno, prednost pred vašo. Če je vaša cena prenizka, lahko po nepotrebnem žrtvujete potencialni dobiček. Oblikovanje cene nepremičnine za prodajo je veščina, ki upošteva tržna gibanja, povpraševanje, stanje nepremičnine in seveda njeno lokacijo. Vaš zastopnik RE/MAX bo upošteval vse te dejavnike, ko bo svetoval o cenovni strategiji.

Trženje; Vaš zastopnik bo dal prednost pravi kombinaciji tradicionalnega in spletnega oglaševanja z uporabo RE/MAX lokalnih, nacionalnih in globalnih spletnih mest, z uporabo blagovne znamke RE/MAX, ki pritegne kvalificirane kupce z vsega sveta. Z našo prakso kooperativne prodaje bo vaša nepremičnina izpostavljena mreži agentov RE/MAX in nepremičninskim strokovnjakom v celotni industriji. Koncept zadružne prodaje trži vašo nepremičnino veliko več potencialnim kupcem, s čimer se poveča število kvalificiranih ponudb.

Vaš zastopnik RE/MAX se lahko objektivno pogaja v vašem imenu in vam pomaga lažje premagati različne logistične in pravne ovire. Zanesete se lahko na strokovnost in izkušnje svojega agenta, da bo celotna transakcija bolj produktivna in donosna.

Velike stvari se zgodijo, ko se posamezniki združijo in obravnavajo nepremičnine kot poklic. To je RE/MAX na kratko.