Tukaj si:

Stanovanja (303)

Prodamo apartma v Rtini, 180m od morja. Začetek gradnje junija 2024. Je sončno in ima lep pogled na morje. Stanovanje ima lep vrt. Hlajenje in ogrevanje z inverter klimatsko napravo. Stanovanje ima dve spalnici. Na vhodnih vratih je protivlomna ključavnica. Zemljišče je v celoti ograjeno z drsnimi vrati na daljinsko vodenje.
263.900€
Apartma S1 obsega hodnik, dve spalnici, kuhinjo, dnevno sobo, jedilnico, pokrito teraso in dve kopalnici. Skupna tlorisna površina stanovanja s terasami je 90,27 m2. Stanovanje S1 je opremljeno s kvalitetno sanitarno keramiko, keramičnimi ploščicami, električnim talnim gretjem v kopalnici in klimatskimi napravami. Vselitev je predvidena poleti 2025. Nepremičnina je v lasti pravne osebe, zato je kupec oproščen plačila davka na promet nepremičnin. Stanovanju pripadata dve parkirni mesti, bazen in del dvorišča. Oddaljenost od morja je 100 m, sestavljena iz pritličja, 1. in 2. nadstropja s strešnimi terasami skupaj 10 stanovanjskih enot z dvigalom. Objekt je novogradnja. Stanovanje je prilagojeno invalidom.
399.000€
V pritličju moderne novogradnje ob morju v Stari Novalji je naprodaj trisobno stanovanje velikosti 53,69 kvadratnih metrov. Sestavljen je iz DVEH spalnic, kopalnice, dodatnega ločenega WC-ja, dnevne sobe/kuhinje/jedilnice in terase. Klimatizirano. Ima tudi parkirni prostor. Oddaljenost od morja in promenade je 2 minuti hoje. Predviden zaključek del do konca leta 2024.
187.915€
V pritličju moderne novogradnje ob morju v Stari Novalji se prodaja trisobno stanovanje s površino 60,78. Sestavljen je iz DVEH spalnic, kopalnice, dodatnega ločenega WC-ja, dnevne sobe/kuhinje/jedilnice in terase. Klimatizirano. Ima tudi parkirni prostor. Oddaljenost od morja in promenade je 2 minuti hoje. Predviden zaključek del do konca leta 2024.
212.730€
Prodamo trisobno stanovanje velikosti 53,69 m2 v prvem nadstropju moderne novogradnje ob morju v Stari Novalji. Sestavljen je iz DVEH spalnic, kopalnice, dodatnega ločenega WC-ja, dnevne sobe/kuhinje/jedilnice in terase. Klimatizirano. Ima tudi parkirni prostor. Oddaljenost od morja in promenade je 2 minuti hoje. Predviden zaključek del do konca leta 2024.
187.915€
Prodamo trisobno stanovanje velikosti 60,78 m2 v prvem nadstropju moderne novogradnje ob morju v Stari Novalji. Sestavljen je iz DVEH spalnic, kopalnice, dodatnega ločenega WC-ja, dnevne sobe/kuhinje/jedilnice in terase. Klimatizirano. Ima tudi parkirni prostor. Oddaljenost od morja in promenade je 2 minuti hoje. Predviden zaključek del do konca leta 2024.
212.730€
Prodamo trisobno stanovanje velikosti 59,01 m2 v drugem nadstropju moderne novogradnje ob morju v Stari Novalji. Sestavljen je iz DVEH spalnic, kopalnice, dodatnega ločenega WC-ja, dnevne sobe/kuhinje/jedilnice in terase. Klimatizirano. Ima tudi parkirni prostor. Oddaljenost od morja in promenade je 2 minuti hoje. Predviden zaključek del do konca leta 2024.
206.535€
Ponujamo lepo stanovanje v pritličju stanovanjske stavbe. Enosobno stanovanje površine 23 m2 v naravi 26 m2 sestoji iz manjše avle/vhoda, kuhinje z jedilnico, dnevne sobe, spalnice in kopalnice. Orientirano je na ZAHOD. Stanovanju pripada tudi shramba v pritličju objekta. Objekt na odlični lokaciji je bil zgrajen leta 1970. V stanovanju je bilo menjano zunanje pohištvo (PVC). Nahaja se na odlični lokaciji, v neposredni bližini vseh potrebnih vsebin za kvalitetno življenje. Lepo stanovanje je odlično za bivanje, kot tudi za dolgoročni najem ali uporabo v turistične namene. Lastništvo in dokumentacija je urejena 1/1 in brez bremen. Za vse dodatne informacije in morebiten ogled sem vam na voljo!
100.000€
Prodamo dvosobni apartma v Zadru, na območju Plovanije, s pogledom na morje in otoke Zadarskega kanala. Apartma se nahaja v prvem nadstropju stavbe, z dvema parkirnima mestoma, obrnjen na zahod in morje, ki se vidi iz velike in prostorne terase. Stanovanje obsega predsobo, kuhinjo, dnevno sobo z jedilnico, dve spalnici in shrambo. Ima talno ogrevanje v celotnem stanovanju, domofon in klimo. V stavbi so samo tri stanovanja, vsako je v etažni lastnini in je zato prijetno za bivanje, saj ni veliko najemnikov. Lastništvo je urejeno, brez bremen. Za dodatne informacije se dogovorite za termin
295.000€
Prodamo trisobno stanovanje v pritličju stavbe s skupno 3 etažami. Stanovanje je sestavljeno iz dnevne sobe s kuhinjo in jedilnico, dveh spalnic, kopalnice. Stanovanju pripada parkirno mesto in prostorna terasa. Klimatizirano Nahaja se na odlični lokaciji, blizu centra, trgovine, javnega prevoza, deset minut od plaže. Glede na lokacijo in odlično izkoriščenost bivalne površine je stanovanje idealno za družinsko življenje ali najem. več informacij na zahtevo.
165.000€
NOVO NA TRGU! Prodamo apartma v dvojčku na otoku Viru. Stanovanje s površino 55,07 m2 je del dvojčka zgrajenega na zemljišču 355 m2 in je sestavljeno iz predsobe, predsobe, DVEH spalnic, kopalnice z WC-jem, dnevne sobe, kuhinja z jedilnico in zaprta terasa. Na dvorišču hiše je možno parkiranje za 2 vozili, na dvorišču za hišo pa je tudi letna kuhinja z žarom. Na podstrešju hiše je shramba. Stanovanje je v celoti opremljeno in se tako tudi prodaja. Za potrebe odvodnje in vodovoda sta na dvorišču hiše locirana greznica in žleb. Na otoku Vir je v teku priključitev na infrastrukturo mestnega vodovoda in kanalizacije. Oddaljenost od morja in plaže je 400 metrov. Lastništvo urejeno, 1/1. Ogled možen po predhodni najavi.
207.000€
Ponujamo enosobno, popolnoma opremljeno stanovanje. Nepremičnina v visokem pritličju je sestavljena iz dnevne sobe z jedilnico in kuhinjo, hodnika, kopalnice, spalnice in zaprte terase ter drvarnice v kleti v skupni izmeri 52 m2. Vsekakor je treba omeniti, da je bila pravkar zamenjana kompletna kuhinja z vsemi električnimi aparati. V ceno je vključena garaža površine 12,17 m2 (neto uporabna površina 6m2). Dodatna parkirna mesta so zagotovljena na skupnem parkirišču na dvorišču objekta. Lokacija nepremičnine je le nekaj minut hoje do športnega centra Višnjik, bazena in dvorane Krešimirja Čosića ter vseh potrebnih vsebin za vsakdanje življenje (trgovine, lekarne, šole, vrtci itd.) Nepremičnina je idealna za vsakdanje življenje, zaradi iskane lokacije pa bi bila dobra naložba tudi za turistični najem. Dokumentacija in lastništvo urejeni. Ogled možen po predhodnem dogovoru. Vse ostale informacije na povpraševanje. Kontakt: Emil Perović (+385 98 633617)
189.000€
Prodamo stanovanje na iskani lokaciji, površine 56 m2 - 12. nadstropje stavbe z dvema dvigaloma. Ta stavba ima skupno 13 nadstropij. Stanovanje obsega hodnik, kuhinjo z jedilnico, dve spalnici, kopalnico in dva balkona. Javno parkirišče okoli stavbe, ter vsi potrebni objekti za življenje (šola, vrtec, banka, pošta, park, javni prevoz, fakultete,...). Za vse dodatne informacije smo vam na voljo. Kontaktni telefon: 095 828 4392, Katarina.
180.000€
PRODAMO udobno dvosobno stanovanje 59 m2 v Sukošanu, na lepi in mirni lokaciji z odprtim pogledom na morje. Nahaja se v neposredni bližini morja, na razdalji le 230m. Stanovanje se nahaja v drugem nadstropju manjše stanovanjske stavbe s skupno 6 stanovanji zgrajene leta 2013. Sestoji iz predsobe, ki je s steklenimi vrati ločena od kuhinje z jedilnico in prostorno dnevno sobo, kopalnice, dve spalnici. Dnevna soba se odpira na prostorno teraso z odprtim pogledom na morje. Stanovanju pripada shramba v kleti in zunanje parkirno mesto. Stanovanje je v celoti opremljeno z vrhunskimi materiali in pohištvom. Vhodna vrata so protivlomna, ogrevanje je na peč na drva, ki se nahaja v kuhinji, nameščena je klimatska naprava. Prednost tega sodobno opremljenega apartmaja je bližina morja ter njegova funkcionalnost in odlična razporeditev prostorov. Stavba se nahaja na zelo mirni lokaciji, v neposredni bližini centra Sukošana, morja in vseh potrebnih vsebin za vsakdanje življenje. Zaradi svojih lastnosti je stanovanje idealna priložnost za vsakdanje življenje, turizem ali dolgoročni najem. Nepremičnina ima vso potrebno dokumentacijo, lastništvo je urejeno. Ogled nepremičnine po predhodni najavi. Kontakt: Monika Zurak (+385 98 388 983)
255.000€
NOVO V PONUDBI - POGLED NA MORJE V prvem nadstropju stavbe na Metajni je naprodaj stanovanje v izmeri 41,74 kvadratnih metrov. Stanovanje je sestavljeno iz kuhinje, jedilnice, dnevne sobe, ENE spalnice, kopalnice in terase s čudovitim razgledom. Prodaja se v celoti opremljena. Apartma je klimatiziran in ima eno parkirno mesto. Nahaja se nekaj minut od mestne plaže in 10 minut od plaže Ručica. Vselitev možna 1.10.2024 Več informacij na zahtevo.
149.000€
NOVO V PONUDBI - POGLED NA MORJE V drugem nadstropju stavbe na Metajni je naprodaj stanovanje v izmeri 41,74 kvadratnih metrov. Stanovanje je sestavljeno iz kuhinje, jedilnice, dnevne sobe, ENE spalnice, kopalnice in terase s čudovitim razgledom. Prodaja se v celoti opremljena. Apartma je klimatiziran in ima eno parkirno mesto. Nahaja se nekaj minut od mestne plaže in 10 minut od plaže Ručica. Vselitev možna 1.10.2024. Več informacij na zahtevo.
155.000€
NOVO V PONUDBI - POGLED NA MORJE V drugem nadstropju stavbe na Metajni je naprodaj stanovanje v izmeri 41,74 kvadratnih metrov. Apartma je sestavljen iz kuhinje/jedilnice/dnevne sobe, ENE spalnice, kopalnice in terase s čudovitim razgledom. Prodaja se v celoti opremljena. Apartma je klimatiziran in ima eno parkirno mesto. Nahaja se nekaj minut od mestne plaže in 10 minut od plaže Ručica. Vselitev možna 01.10.2024. leta. Več informacij na zahtevo.
155.000€
NOVO V PONUDBI - POGLED NA MORJE! V prvem nadstropju stavbe na Metajni je naprodaj stanovanje v izmeri 41,74 kvadratnih metrov. Apartma je sestavljen iz kuhinje/jedilnice/dnevne sobe, ENE spalnice, kopalnice in terase s čudovitim razgledom. Prodaja se v celoti opremljena. Apartma je klimatiziran in ima eno parkirno mesto. Nahaja se nekaj minut od mestne plaže in 10 minut od plaže Ručica. Vselitev možna 01.10.2024. leta. Več informacij na zahtevo.
149.000€
155.000€
155.000€
314.000€
160.000€
160.000€
165.000€
Ne najdeš tega, kar iščeš? Shrani to iskanje!
© 2024 NEKRETNINE1.PRO
Powered by: NEKRETNINE1.PRO
To spletno mesto uporablja piškotke in podobne tehnologije, da vam zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo, vključno s prilagajanjem oglaševanja in vsebine. S klikom na 'Sprejmi' sprejemate vse piškotke.