Nalazite se ovdje:

Zemljišta (301)

NA PRODAJU: atraktivno građevinsko zemljište s idejnim projektom za vile veličine 1140m2 u mjestu PREKO na Otoku Ugljanu. Prema idejnom projektu predviđena je gradnja dva stambena objekta. Postoji također mogućnost kupnje isparcelirane zemlje odnosno dvije zasebne parcele svake po 560m2 s cijenom od 136,000 eur. Uz zemljište se nalazi sva potrebna infrastruktura kao i sami prilazni put. Sami smještaj zemljišta pruža PREKRASAN pogled na ZADARSKI KANAL kao i na najmanji naseljeni Jadranski otok OŠLJAK. Mjesto Preko nalazi se na otoku Ugljan. Smješteno je direkt nasuprot grada Zadra. Trajektno pristanište za otok Ugljan, nalazi se u mjestu Preko te ga to čini važnim transportnim središtem otoka. Vožnja trajektom traje tek 20ak minuta od Zadra do Preka. Na otoku se nalaze restorani, trgovine, škole, marine, apoteke, Hitna pomoć, itd., tako da usprkos tome što ste na otoku imate sve uz neprocjenjivu ljepotu i šarm otoka. Nekretnina posjeduje svu potrebnu dokumentaciju, a vlasništvo je uredno. Razgledavanje zemljišta uz prethodnu najavu.
263.000€
Prodaje se građevinsko zemljište površine 1600m2 u mjestu Ugljan. Zemljište se nalazi u samom mjestu pravilnog je oblika u blizini mora. Uz zemljište se nalazi sva potrebna infrastruktura kao i prilazni put. Vlasništvo je uredno i bez tereta. S lokacije na kojoj se zemljište nalazi pruža se prekrasan pogled na Zadarski kanal. Otok Ugljan nalazi se između zadarskog priobalja i otoka Iža. Po površini je 14. po veličini među hrvatskim otocima, a 4. među zadarskim otocima (iza Paga, Dugog otoka i Pašmana). Naselja na otoku orijentirana su prema Zadru, snažnom urbanom središtu i vodećoj, višestoljetnoj pomorskoj luci. Zahvaljujući svojoj jedinstvenoj poziciji grad Ugljan broji najviše sunčanih sati na ovom području. Otok Ugljan je 2016. godine proglašen skrivenim draguljem na portalu Best European Destination. Otok Ugljan, a samim time i mjesto Ugljan povezan je sa gradom Zadrom brojnim trajektnim i brodskim linijama. Pristanište na otoku Ugljanu se nalazi u mjestu Preko. Razgled moguć uz prethodnu najavu. Razgled moguć uz prethodnu najavu.
384.000€
Prodaje se građevinsko zemljište veličine 806 m2 na otoku Ugljanu. Zemljište se nalazi u samom mjestu Ugljan. S obzirom na lokaciju zemljišta idealno je za gradnju obiteljske kuće, nalazi se u blizini glavne plaže udaljeno svega 200m. Uz zemljište se nalazi sva potrebna infrastruktura kao i prilazni put do zemljišta. S lokacije na kojoj se nalazi zemljište pruža se prekrasan pogled na Zadarski kanal. Vlasništvo uredno i bez tereta. Otok Ugljan nalazi se između zadarskog priobalja i otoka Iža. Po površini je 14. po veličini među hrvatskim otocima, a 4. među zadarskim otocima (iza Paga, Dugog otoka i Pašmana). Naselja na otoku orijentirana su prema Zadru, snažnom urbanom središtu i vodećoj, višestoljetnoj pomorskoj luci. Zahvaljujući svojoj jedinstvenoj poziciji grad Ugljan broji najviše sunčanih sati na ovom području. Otok Ugljan je 2016. godine proglašen skrivenim draguljem na portalu Best European Destination. Otok Ugljan, a samim time i mjesto Ugljan povezan je sa gradom Zadrom brojnim trajektnim i brodskim linijama. Pristanište na otoku Ugljanu se nalazi u mjestu Preko. Razgled moguć uz prethodnu najavu.
100.000€
Prodaje se građevinsko zemljište površine 970m2 u mjestu Ugljan. Zemljište se nalazi u samom mjestu pravilnog je oblika u blizini mora. Uz zemljište se nalazi sva potrebna infrastruktura kao i prilazni put. Vlasništvo je uredno i bez tereta. S lokacije na kojoj se zemljište nalazi pruža se prekrasan pogled na Zadarski kanal. Razgled moguć uz prethodnu najavu.
232.800€
Murvica (Zadar) - građevinski teren od 706m2, pravilnog oblika s pristupnim putem. U blizini su priključci vode i struje. Ovo građevinsko zemljište s Odobrenom dozvolom za gradnju omogućuje vam jednostavan proces realizacije gradnje vaše nove obiteljske kuće. *Kuća se sastoji od Prizemlja gdje je smještena Garaža veličine 7,40m2, *Dnevni boravak s Kuhinjom i blagovaonicom 45,80m2 *Hodnikom 3,20m2, *Wc 3m2. te stepenište za gornji kat. U dvorištu je projektiran bazen veličine 8x5 s strojarnicom i sunčalištom. Na katu kuće nalaze se *Master Spavaća soba od 13,90m2 s kupaonicom od 4,10m2 *Druga soba 10,40m2 * Treća soba od 11,90m2, Sve sobe imaju izlaz na ogromnu terasu od 78m2 koja okružuje kuću te omogućuje pogled na više strana. *Kupaonica od 5,10m2, *Vešeraj od 3m2. Bruto površine kuće su 217m2 a Neto površine 179,60m2 MURVICA je tipično malo dalmatinsko selo, smješteno u neposrednoj blizini grada Zadra na magistralnom pravcu Zadar-Zagreb. Mirno okruženje u kojem se nalazi kuća omogućuje vam bijeg iz gradske vreve i uživanje u prirodi i tišini. Kontaktirajte nas za više informacija o ovoj kući i organizirajte razgledavanje kako biste vidjeli sve prednosti i ljepote ove prekrasne nekretnine. Dokumentacija je uredna kao i vlasništvo. Razgled je moguć uz prethodnu najavu.
141.200€
NOVO U PONUDI!! PRVI RED DO MORA!! Prodaje se zemljište u Mandrama na otoku Pagu, veličina 20438m2, od čega se 14306m2 nalazi u zoni (T3) – autokamp i kamp. Kamp (auto-kamp) planira se u izdvojenom građevinskom području (izvan naselja) i u građevinskom području naselja unutar površine ugostiteljsko-turističke namjene uz poštivanje zatečene prirodne vegetacije i dijelova obale. Dobra prilika za investiranje i gradnju kampa i mobilnih kućica. Pristup asfaltiranom cestom, komunalni priključci u blizini, prvi red do mora i plaže. Mandre su turističko središte Općine Kolan, smješteno na južnoj strani otoka Paga sa prekrasnim pogledom na Silbu i Olib te na otočiće Maun i Škrdu koji obiluju uvalama i prekrasnim plažama. Smještene na samoj obali, Mandre krase 3 kilometra duge šljunčane plaže. VLASNIŠTVO UREDNO. Dodatne informacije na upit.
3.200.000€
Imamo u ponudi Građevinsko zemljište s mogućnosti gradnje prizemnice s krovom omogućuje jednostavan pristup svim prostorijama na jednoj razini, što čini ovu vrste građevine praktičnom i funkcionalnom za odmor ili boravak tijekom cijele godine. Ljetna kuća za odmor na ovoj lokaciji pruža vam mir i opuštanje ,udaljeno od gradske vreve. Zemljište je udaljeno samo 450 metara od mora, omogućuje lagan pristup plaži i uživanje u morskim aktivnostima i ljepotama. S obzirom na dovoljno prostora za dodatne sadržaje poput vrta, bazena ili vanjske terase, ovo zemljište pruža mogućnost stvaranja idealnog mjesta za odmor i uživanje s obitelji i prijateljima. Za sve detalje i uvjete te mogućnosti gradnje na ovom zemljištu pružamo vam stručne savjete i ideje našeg Projektanta. Kontaktirate nas za više informacija o zemljištu te organizirajte razgledavanje kako biste bolje upoznali potencijal ove lokacije. Na jugu otoka Paga, 15-tak minuta vožnje automobilom od Paškog mosta, u prekrasnoj prirodnoj uvali smjestila se Povljana. Taj je kraj, u kojem su brojni izvori slatke vode omogućili intenzivnije bavljenje poljodjelstvom i vinogradarstvom stoljećima prehranjivao veći dio otoka. Zbog toga taj predio između dviju uvala - Stare i Nove Povljane - izgleda kao zelena oaza usred izrazito krševitog otoka Paga. Sredinom 20. stoljeća razvija se turizam koji je transformirao mjesto. Danas je Povljana razvijeni općinski centar s oko 800 stanovnika i prepoznatljiva turistička destinacija. Povljana se može pohvaliti kilometrima raznolikih plaža. Tako možete uživati na šljunčanim, kamenitim, ali i pješčanim plažama, posebno ako imate malu djecu. Najživlja je plaža Dubrovnik. Prekrasna je to šljunčana plaža s puno hlada, kafića, restorana koji tijekom cijelog dana nude hranu, sladoled, hladne napitke… Osim lijepih plaža i čistog mora uživat ćete i u bogatoj gastronomskoj ponudi. Na usluzi su vam restorani i konobe pristupačnih cijena smješteni tik uz more i ljubazni domaćini koji će se potruditi da vam Povljana ostane u lijepom sjećanju. Ovdje možete uživati u dugim šetnjama uz more te u brojnim dječjim i sportskim sadržajima. Rekreiranje možete prakticirati na teniskim terenima, nogometnom igralištu, boćalištu te zaigrati odbojku na pijesku.
125.000€
Dobrodošli u Ravne kotare. Imamo u ponudu Poljoprivredno zemljište u centru mjesta idealnu za uzgoj biljnih kultura okruženi čistom prirodom. Parcela je dimenzije 50x70m. Ovo zemljište je površine 1000 m2 u mjestu Zemunik Donji, smještenom u Zadarskoj županiji. Karakterizira ravna površina zasađena maslinama. Nalazi se uz pristupni put koji je većim dijelom asfaltiran, dok je manji dio makadamski. Prednost ovog zemljišta je i u njegovoj velikoj površini, pružajući mogućnost izgradnje raznih popratnih sadržaja. Po želji kupca, postoji mogućnost kupnje veće kvadrature zemljišta te parcelacije istog. Udaljenost od mora iznosi 8 km metara, dok je udaljenost od centra 180 metara.
15.000€
Dobrodošli u Ravne kotare. Imamo u ponudu Građevinsku parcelu u centru mjesta idealnu za Gradnju obiteljske kuće okruženi čistom prirodom. Parcela je dimenzije 23x40m. Veličina zemljišta je idealna. Pruža vam mogućnost gradnje Obiteljske kuće pružajući dovoljno prostora za dom i dvorište. Ovo zemljište je površine 900 m2 u mjestu Zemunik Donji, smještenom u Zadarskoj županiji. Karakterizira ravna površina zasađena maslinama. Nalazi se uz pristupni put koji je većim dijelom asfaltiran, dok je manji dio makadamski. Teren se nalazi u neizgrađenom dijelu građevinskog područja naselja Zemunik Donji. Priključci za vodu i struju nalaze se na udaljenosti od otprilike 50 metara. Centar mjesta pruža praktičnost i udobnost s blizinom svih potrebnih sadržaja i usluga, poput trgovina, škola, zdravstvenih ustanova i restorana. Lokacija terena je idealna zbog blizine svih sadržaja, a posebno zračne luke Zemunik, što ga čini savršenim izborom za nekretninu za odmor. Prednost ovog zemljišta je i u njegovoj velikoj površini, pružajući mogućnost izgradnje raznih popratnih sadržaja. Po želji kupca, postoji mogućnost kupnje veće kvadrature zemljišta te parcelacije istog. Udaljenost od mora iznosi 8 km metara, dok je udaljenost od centra 180 metara.
58.500€
NOVO NA TRŽIŠTU!! POLJOPRIVREDNO ZEMLJIŠTE. Prodaje se poljoprivredno zemljište u Novalji, predio Dabovi stani. Zemljište veličine 1045m2 nalazi se uz pristupni put. Udaljeno 800m od mora. Vlasništvo uredno i bez tereta. Više informacija na upit. Mario Kustić Suradnik u procesu obuke. +385953710097 m.kustic@remax.hr
22.000€
Atraktivno građevinsko zemljište u Novigradu površine 1000 m2. Zemljište se nalazi na mirnoj lokaciji, sa kompletnom infrastrukturom pored (struja, voda, pristupni put...). Sa zemljišta se pruža prekrasan pogled na cijeli Novigrad, Maslenički most i planinu Velebit. Moguća je i parcelacija, te kupnja zemljišta od 1000 - 4000m2. Zemljište je idealno za gradnju više luksuznih vila s bazenima.
160.000€
Atraktivno građevinsko zemljište površine 1003 m2, smješteno 1. red do mora! Zemljište se nalazi na mirnoj lokaciji, sa kompletnom infrastrukturom pored (struja, voda, pristupni put...), idealno za vilu s bazenom, prekrasan pogled na more i planinu Velebit, blizina svih sadržaja. Centar naselja nalazi se u neposrednoj blizini. Zemljište posjeduje i projekt za modernu vilu! Cijena na upit.
1€
NOVO NA TRŽIŠTU!! Prodaje se građevinsko zemljište veličine 348m2 na otoku Viru s projektom za kuću s bazenom te 2 parkirna mjesta. Otok Vir je 25 km udaljen od grada Zadra te je mostom spojen s kopnom.Vir je promoviran kao obiteljska destinacija, apartmani, kuće za odmor i vile s bazenima.Virske plaže odlikuje besprijekorna čistoća i izvrsna kvaliteta mora. Cijeli otok Vir je jedna velika plaža, a brojne virske uvale skrivaju još neotkrivene čari netaknute prirode. Plaže su većim dijelom smještene uz borovu šumu, okružene mediteranskim biljem. Kuća se sastoji od prizemlja i prvog kata. U prizemlju se nalazi dnevni boravak, kuhinja s blagovaonicom, kupaonica te ulazni hodnik i spremište. Na prvom katu nalaze se tri spavaće sobe, dvije kupaonice te dvije terase. Zemljište je udaljeno 500m od mora. VLASNIŠTVO UREDNO Dodatne informacije na upit.
85.000€
U ponudi imamo građevinsko zemljište u Bibinjama. Zemljište pravokutnog oblika već ima priključke vode, struje i kanalizacije. Nekretnina se nalazi u atraktivnom dijelu Bibinja, nedaleko D-marine, najveće turističke luke u Dalmaciji. Zemljišta se nalazi 2. red od mora, na udaljenosti od plaže nepunih 100m. S ovog zemljišta već s buduće prizemne razine se pruža pogled na more. Prema uvjetima gradnje dozvoljeno je: - katnost: Po+P+2+Pk - visina građevine : do 11 m - max kig   = 0,40 - max kis   = 1.20 - max kisn = 1.60 Mjesto Bibinje, jedno od najljepših turističkih odredišta na obali Jadranskog mora. Smješteno samo nekoliko kilometara južno od Zadra, Bibinje je idealno mjesto za sve ljubitelje sunca, mora i opuštanja. Bibinje je slikovito ribarsko mjesto koje oduševljava svojom autentičnom atmosferom i bogatom kulturnom baštinom. Jedna od najvećih prednosti Bibinja je njegova iznimna obala koja se prostire na preko 4 km. Ovdje ćete pronaći prekrasne pješčane i šljunčane plaže, kristalno čisto more i brojne uvale koje nude mir i privatnost. Ovo je raj za ljubitelje sunčanja, kupanja, ronjenja i raznih vodenih aktivnosti. Bibinje također nudi izvrsnu gastronomsku ponudu. Uživajte u svježim morskim plodovima, tradicionalnim dalmatinskim jelima i vrhunskim vinima u jednom od mnogobrojnih restorana i konoba. Osjetite pravu mediteransku kuhinju i uživajte u nezaboravnim okusima. Za one koji vole aktivan odmor, Bibinje nudi razne mogućnosti. Možete istraživati obližnje otoke, uživati u biciklizmu ili šetnjama uz more, sudjelovati u raznim sportskim aktivnostima ili jednostavno istraživati prirodu i okolicu. Bibinje je također idealno polazište za posjete obližnjem Zadru, koji je poznat po svojoj bogatoj povijesti, kulturnim znamenitostima i živopisnom starom gradu. Ovdje možete posjetiti poznate atrakcije poput Morskih orgulja, Pozdrava Suncu i rimskog foruma. Dokumentacija i vlasništvo uredno. Sve ostale informacije na upit. Razgled moguć uz prethodni dogovor. Kontakt osoba: Emil Perović +385 98 633 617
240.000€
Prodaje se građevinsko zemljište u Pridrazi površine 484m2. Mirna lokacija u blizini mora nedaleko od grada Zadra. Mjesto idealno za turizam. Vlasništvo 1/1.
55.000€
Imamo na raspolaganju građevinsko zemljište idealno za gradnju obiteljske kuće s bazenom, vrtom i popratnim sadržajem. Zemljište je povučeno od ceste te ima svoj privatni pristupni put, širine 5 metara. Dimenzije zemljišta su 30x40m a orijentacija Sjever/jug. Omogućuje vam optimalno iskorištavanje prirodne svijetlosti tijekom cijelog dana te osigurava ugodnu temperaturu u kući. Nalazi se u mjestu Poljaci koje je udaljenosti od Zadra vožnjom 13 minuta. Na zapadnoj strani sljedeće mjesto je Ninski stanovi i Kraljevski grad -Nin. Ova lokacije je idealna također za Turistički objekt zbog blizine atraktivnih primorskih mjesta i Plaža. Ako razmišljate o gradnji obiteljske kuće na mirnoj lokaciji s pristupnim putem idealne orijentacije ovo može biti savršeni izbor za vas. Kontaktirajte nas za više informacija o zemljištu, mogućnostima gradnje i urbanističkim planovima te organizirajte razgledavanje kako biste bolje upoznali potencijal ove lokacije. Vlasništvo uredno 1/1.
84.000€
NA PRODAJU: Objekt na zemljištu od 1527 m2 uz glavnu prometnicu u Poljica Brigu, pored Zadra. Na zemljištu se nalazi izgrađeni podrum od 153 m2, dimenzija 8,5 x 17 m i 4 m visine te kao takav pogodan za više djelatnosti. Nad podrumom je moguće nastaviti gradnju još dvaju katova koja mogu biti stambene namjene. Velika prednost ove nekretnine je priključak vode koji je na terenu te njezina lokacija uz glavnu prometnicu koja vodi od Zadra prema otoku Pagu, a u neposrednoj je blizini Nina, Vrsi i Ražanca.. Udaljenost do Zadra je svega 12 km, do mora 5 km a do ulaza na autocestu A1 je svega 15 km. Nekretnina posjeduje svu potrebnu dokumentaciju, a vlasništvo je uredno. Razgledavanje nekretnine uz prethodnu najavu. Kontakt: Monika Zurak (+385 98 388 983)
152.700€
Prodaje se građevinska parcela, sa ruševinom i dvije starije kamp kućice u Ninskim Stanovima. Parcela se nalazi u starom naselju, selu, napuštenom, no u zadnje vrijeme se adaptiraju i preuređuju u male kamene kuće. Kraj parcele je put ucrtan, šaht za vodu je kraj parcele, a priključak struje nedaleko. Na temeljima stare kuće od 116 m2 se može napraviti stambeni objekt, na postojećim temeljima. Vlasništvo je uredno, a za razgled dogovorite termin.
41.400€
NOVO U PONUDI Na prodaju građevinsko zemljište u Novalji, predio Vidasovi stani. Zemljište veličine 1480m2 nalazi se uz pristupni put. Priključci struje i vode u neposrednoj blizini. Udaljenost od mora 700m. Vlasništvo uredno. Više informacija na upit.
169.000€
PRODAJE SE - U raznovrsnoj ponudi imamo i građevinsko zemljište u Ravnim Kotarima u zaleđu Zadra. Udaljeno od Zadra tek desetak minuta vožnje autom kao i do Zračne luke smjestilo se zemljište dovoljno prostrano za gradnju obiteljske kuće i prostranog dvorišta. Smješteno na mirnoj lokaciji zemljište je idealno za sve ljubitelje idiličnog seoskog života koji žele svoju mirnu oazu i bijeg od užurbanog gradskog života. Zemljište ima prilazni put uz kojeg je smještena sva potrebna infrastruktura. Dokumentacija i vlasništvo uredni. Za sve informacije kao i moguć razgled, stojim Vam na raspolaganju.
59.000€
NOVO NA TRŽIŠTU!! Prodaje se građevinsko zemljište u Novalji, predio Dabovi stani. Zemljište veličine 2976m2. Udaljeno od mora 550m. Vlasništvo uredno i bez tereta. Više informacija na upit.
357.000€
PRODAJE SE - U raznovrsnoj ponudi imamo i građevinsko zemljište u Ravnim Kotarima u zaleđu Zadra. Udaljeno od Zadra tek desetak minuta vožnje autom kao i do Zračne luke smjestilo se zemljište pravilnog oblika. Smješteno na mirnoj lokaciji zemljište je idealno za sve ljubitelje idiličnog seoskog života koji žele svoju mirnu oazu i bijeg od užurbanog gradskog života. Zemljište ima prilazni put uz kojeg je smještena sva potrebna infrastruktura. Dokumentacija i vlasništvo uredni. Za sve informacije kao i moguć razgled, stojim Vam na raspolaganju.
58.940€
Novo na tržištu! Prodaje se građevinsko zemljište veličine 747m2. Zemljište se nalazi u predjelu Škuncini Stani u blizini Novalje. Zemljište se nalazi uz pristupni put. Udaljeno od mora 800m. Vlasništvo uredno i bez tereta. Dodatne informacije na upit.
224.000€
NOVO NA TRŽIŠTU! Prodaje se građevinsko zemljište površine 4000 m2 u mjestu Ždrilo, općina Posedarje. Sa zemljišta se pruža prekrasan pogled na Velebit i Velebitski kanal. Sva potrebna infrastruktura nalazi se kraj terena. Vlasništvo uredno, bez tereta. Dodatne informacije na upit.
360.000€
Ne možete pronaći ono što tražite? Spremite pretragu!
© 2024 NEKRETNINE1.PRO
Powered by: NEKRETNINE1.PRO