Nalazite se ovdje:

Poslovni prostori (13)

Prodaje se poslovni prostor u strogom centru u Gajca, ukupne veličine 400m2. Zbog svoje veličine i odlične lokacije može imati više namjena. Prostor ima dva ulaza, jedan se nalazi na samom trgu a drugi na glavnoj cesti. Gajac je novije apartmansko naselje smješteno cca 2 km od Novalje, a od poznate plaže Zrće 1 km. Blaga klima, s mnogo sunca, u okruženju mora, vrtova i kamena, s pogledom na prelijepi Velebit, čini poseban ugođaj gostima. Zbog dobre povezanosti, mnogobrojnih arheoloških lokaliteta, poznate gastronomske ponude i gostoljubivosti domaćina Gajac spada u poželjno odredište turista. S preko 3000 apartmana i dobrom ugostiteljskom i trgovačkom uslugom namjenski je građeno za odmor. Više informacija na upit.
625.000€
Prodaje se poslovni prostor u Gajcu, ukupne veličine 240 m2, od kojih 90 m2 zatvorenog prostora i 150 otvorenog prostora(terasa). Prostor je namjenjen za ugostiteljstvo. Sastoji se od unutarnje sale, sanitarnog čvora i prostrane terase sa predivnim pogledom na more. Prostor se nalazi na odličnoj lokaciji na glavnoj cesti, udaljen svega 50 metara od plaže. Gajac je novije apartmansko naselje smješteno cca 2 km od Novalje, a od poznate plaže Zrće 1 km. Blaga klima, s mnogo sunca, u okruženju mora, vrtova i kamena, s pogledom na prelijepi Velebit, čini poseban ugođaj gostima. Zbog dobre povezanosti, mnogobrojnih arheoloških lokaliteta, poznate gastronomske ponude i gostoljubivosti domaćina Gajac spada u poželjno odredište turista. S preko 3000 apartmana i dobrom ugostiteljskom i trgovačkom uslugom namjenski je građeno za odmor. Više informacija na upit.
390.000€
Prodaje se poslovni prostor u Gajcu, ukupne veličine 312 m2, od kojih 164 m2 zatvorenog prostora i 150 otvorenog prostora(terasa). Postor je namjenjen za ugostiteljstvo. Sastoji se od sale, sanitarnog čvora, prostor za osoblje, skladišnog prostora i prostrane terase. Prostor se nalazi na odličnoj lokaciji na glavnoj cesti, udaljen svega nekoliko minuta od plaže. Gajac je novije apartmansko naselje smješteno cca 2 km od Novalje, a od poznate plaže Zrće 1 km. Blaga klima, s mnogo sunca, u okruženju mora, vrtova i kamena, s pogledom na prelijepi Velebit, čini poseban ugođaj gostima. Zbog dobre povezanosti, mnogobrojnih arheoloških lokaliteta, poznate gastronomske ponude i gostoljubivosti domaćina Gajac spada u poželjno odredište turista. S preko 3000 apartmana i dobrom ugostiteljskom i trgovačkom uslugom namjenski je građeno za odmor. Više informacija na upit.
420.000€
rodaje se poslovni prostor veličine 10m2, nalazi se u apartmanskom naselju Gajac u blizini Novalje. Prostor se nalazi na odličnoj lokaciji na glavnoj cesti na samom ulazu u naselje. Gajac je novije apartmansko naselje smješteno cca 2 km od Novalje, a od poznate plaže Zrće 1 km. Blaga klima, s mnogo sunca, u okruženju mora, vrtova i kamena, s pogledom na prelijepi Velebit, čini poseban ugođaj gostima. Zbog dobre povezanosti, mnogobrojnih arheoloških lokaliteta, poznate gastronomske ponude i gostoljubivosti domaćina Gajac spada u poželjno odredište turista. S preko 3000 apartmana i dobrom ugostiteljskom i trgovačkom uslugom namjenski je građeno za odmor.
50.000€
Prodaje se kompleks sa restoranom,18 soba za najam i jednim apartmanom. - Bazen. - Udaljenost od mora 250m. - U procesu preuređenja. - Uhodan posao u restoranu. - Sobe su pregrađene, moguće preuređenje po vašim željama. - Opremljen solarnim panelima za električnu energiju. - Moguća prenamjena u starački dom. - Udaljenost od grada Zadra 14 km. - Turistička destinacija.
2.000.000€
NA PRODAJU: proizvodna hala koja se nalazi na samo 18 km od grada Obrovca na zemljištu od cca 23 000 m2 (8300m2 + 14 000m2 poljoprivrednog zemljišta u građevinskoj zoni.) Sveukupna površina građevine iznosi 1861 m2 i sastoji se od: hale od otprilike 1000 m2 i 280 m2 uredskog prostora s garderobama opremljeni klimatiziranim sustavom. stambenog prostora koji se sastoji od dnevnog boravka, blagovaone, kuhinje, kupaonice i 5 spavaćih soba površine cca 200m2, restorana od cca 300m2, portirnice od 10m2, pet podruma od cca 250m2 koji se nalaze na sjevernoj strani zgrade. Hala je građena kvalitetnom gradnjom, armirano-betonskom konstrukcijom, stiropor 10cm, obložena limom i limenim krovom. Hala ima industrijsku struju (trofaznu), vodu, 8 klima uređaja u prostorijama i funkcionalnu ventilaciju. Terenu se pristupa s glavne asfaltirane ceste. Pogodno za mnogobrojne djelatnosti: proizvodnja, skladištenje, servis, poljoprivredne i uslužne djelatnosti. Trenutna namjena hale je proizvodnja eteričnih ulja. Nekretnina posjeduje svu potrebnu dokumentaciju, a vlasništvo je uredno. Razgledavanje nekretnine uz prethodnu najavu. Kontakt: Monika Zurak (+385 98 388 983)
410.000€
U ponudi imamo uhodani turistički objekt (aparthotel) nalazi se u primorskom mjestu Starigrad - Paklenica ( Hrvatska ). Ukupna površina objekta je 550 m2 na ukupno 3 etaže. Površina parcele je 930 m2. Objekt se sastoji od: 9 stambenih jedinica s ukupno 25 ležajeva, caffe bara, malog ureda i skladišnog prostora. U prizemlju se nalazi caffe bar, gospodarske prostorije i jedan apartman, te na svakom katu po četiri stambene jedinice. Zgrada koja se nalazi tik uz more je opremljena modernim solarnim sustavom za grijanje vode i uređajem za omekšavanje vode. U sklopu objekta se može uživati u našoj finskoj sauni i hidromasažnoj kadi od cedrovine Apartmani su potpuno opremljeni namještajem, kuhinjskim aparatima i posuđem. Svi apartmani imaju konverter klimu i SAT-TV. U dvorištu aparthotela nalazi se parking, terasa za sunčanje sa pergolom, dječje igralište, roštilj. Aparthotel je prošao službenu državnu certifikaciju kao apartmani za odmor. Sada je u osmoj godini rada. Broj rezervacija i prihodi su u stalnom porastu. Dostupne su mnoge prilike za proširenje i razvoj poslovanja. Moguće je kupnja i dodatnog građevinskog zemljišta za proširenje objekta i razvoj djelatnosti. Starigrad Paklenica je naselje i mala luka na obali Velebitskog kanala. Mjesto je nastalo na temeljima drevnog antičkog grada Argiyruntuma. Tu se nalazi polazište za nacionalni park Paklenica, obavezno odredište planinara i slobodnih penjača iz cijele Europe. Starigrad je mjesto gdje se planina i more dodiruju te je zbog toga zanimljiv kupačima i planinarima. Zbog šljunčanih plaža koje se pružaju kilometrima pogodno je za obitelji s djecom dok planinske masive Velebita i Paklenice redovito posjećuju speleolozi i ljubitelji planinarenja i free-climbinga. Osim u planinarenju i free-climbingu ljubitelji sporta i rekreacije mogu uživati i špiljarenju, vožnji kajacima i kanuima te u raftingu na Zrmanji. Nekretnina se može kupiti kao tvrtka (d.o.o.) ili kao imovina (bez pravne osobe). Dokumentacija i vlasništvo uredno. Razgled moguć uz prethodni dogovor. Sve ostale informacije na upit. Kontakt: Emil Perović (+385 98 633617)
798.000€
NOVO U PONUDI - ODLIČNA LOKACIJA Prodaje se poslovni prostor u Karlobagu u samom centru grada. Poslovni prostor veličine 63m2 nalazi se u PRIZEMLJU zgrade, na trgu Franje Tuđmana. Poslovni prostor ima jedan uređen sanitarni čvor i mogućnost ugradnje drugog. Nalazi se na odličnoj lokaciji u centru Karlobaga, idealno za ugostiteljstvo ili sl. Više informacija na upit.
180.000€
NA PRODAJU: prodaje se hotel površine 728 m² u mjestu Rtina, nedaleko grada Zadra i Paga. Nalazi se prvi red uz more sa prekrasnim pogledom i pješačkom stazom za duge šetnje, biciklizam i trčanje. Hotel se sastoji od ukupno 14 smještajnih jedinica - 12 apartmana i 2 spavaće sobe i ugostiteljskog prostora - recepcija i restoran, te zatvorene i otvorene terase. Sastoji se od 3 etaže: prizemlja, prvog i drugog kata. U prizemlju se nalazi recepcija, tri wc-a i restoran ( kuhinja, šank i prostorija za posluživanje doručka, sala za posluživanje doručka sa šankom, zatvorena terasa i vanjska terasa s prekrasnim pogledom na more. Restoran ima 60 sjedećih mjesta. U prizemlju su smještena tri apartmana i sastoje se od hodnika, kuhinje s blagovaonicom, spavaće sobe, kupaonice i terase. Na prvom katu se nalazi šest smještajnih jedinica, odnosno pet prostranih apartmana i jednog studio apartmana. Na drugom katu se nalazi pet apartmana i jedna soba sa kupaonicom. Svi apartmani (osim jedne sobe) imaju terase s pogledom na more. Sve su smještajne jedinice opremljene novim klima uređajima i novim namještajem. Topla voda se dobiva preko centralnog bojlera kapaciteta 500. Objekt se prodaje potpuno namješten sa svim stvarima (kreveti, tv, ormari) te sa pripadajućim stolovima, stolicama, kuhinjom (sa svim potrebnim aparatima) i šankom za potrebe restorana. Hotel ima pripadajući parking. Ovaj objekt je registriran kao stambeno poslovni objekt poslovno ugostiteljske namjene. Ovo je izvrsna prilika za investiciju, uhodan je turistički objekt. Vlasništvo je 1/1, dokumentacija uredna. Razgledavanje nekretnine je moguće uz prethodnu najavu. Kontakt: Monika Zurak (+385 98 388 983)
1.500.000€
JEDINSTVENA PRILIKA - NOVO NA TRŽIŠTU Prodaje se stambeno-poslovna nekretnina u strogom centru grada Senja. Ugostiteljski objekt (suteren + prizemlje), ukupne bruto građevinske površine 738.95m2, trenutno je u svojstvu diskoteke. Udaljenost nekretnine od gradske plaže je 200m od glavnog Trga 100m. Posjeduje veći priključak el.energije od 75khw, priključena na gradsku kanalizaciju, priključak vode i hidrantsku mrežu, podno grijanje u kompletnom objektu kao i hlađenje preko Chiller sistema. Ventilacija zraka s rekuperatorima. Nekretnina je legalna, prema urbanističkom planu područje je mještovite namjene te je prenamjena nekretnine moguća. Cijena na upit.
na upit
U dvorištu pansiona je smješten dodatni sadržaj - igralište za djecu te bazen dimenzija 8 x 8 m. Velika okućnica od 1084 m2 je potpuno ograđena i uređena i osiguran je parking za goste pansiona. Ovaj je pansion izuzetan investicijski potencijal sa uhodanom turističkom djelatnosti. Nekretnina posjeduje sve potrebne dokumente, a vlasništvo je uredno. Razgledavanje nekretnine uz prethodnu najavu. Kontakt: Monika Zurak (098388983)
1.100.000€
IZNAMLJUJE SE: KUHINJA i sva ugostiteljska oprema kao što su stolovi, stolice, čaše, posuđe koji su prisutni u prostoru. Uređena klimatizacija i led rasvjeta, kompletno namještena. Podovi su popločani. Prostor zadovoljava sanitarne uvjete potrebne za dobivanje dozvole za rad. Sanitarni čvorovi za goste, garderobe i kupaonice za osoblje su uređeni. Prilaz skladišnom prostoru omogućen je iz prizemlja. Mogućnost iskrcaja velikih količina robe i namirnica. Vlasništvo je uredno. Za sva pitanja stojim na raspolaganju.
1.400€
NA PRODAJU: Poslovni prostor (caffe bar) - Bili Brig, Zadar. Smješten u prizemlju stambene zgrade. Površina prostora iznosi 49,22 m2, u naravi površine cca 70 m2. Prostor je uređen kao caffe bar koji uspješno posluje već 26 godina. Sav inventar uključen je u cijenu. Sastoji se od prizemlja, galerije koja dodatno povećava površinu prostora, spremišta i WC-a. Dokumentacija uredna. Dodatne informacije na upit.
145.000€
Ne možete pronaći ono što tražite? Spremite pretragu!
© 2024 NEKRETNINE1.PRO
Powered by: NEKRETNINE1.PRO