Nalazite se ovdje:

Apartman (140)

Prodaje se potpuno renoviran i namješten apartman na otoku Pagu. Nalazi se na prekrasnoj mirnoj lokaciji u blizini mora. Prekrasan pogled. Apartman se nalazi na drugom katu kuće. Sadrži dnevni boravak spojen sa blagovaonicom, spavaću sobu, kupaonicu, ulazni hol i prostranu terasu idealnu za uživanje u vrućim ljetnim mjesecima. Kupaonica ima opciju podnog grijanja. Apartman se hladi/grije na klimu.
144.200€
Prodaje se  prostrani apartman u Zukvama (Vrsi) sveukupne površine od 73m2, sadrži dvije kupaonice, dvije spavaće sobe, kuhinju spojenu sa blagovaonicom i dnevnim boravkom te prostranu terasu sa prekrasnim pogledom idealna za uživanje u ljetnim mjesecima. Udaljenost od mora svega 200m. Apartman se nalazi na prvom katu zgrade sa ukupno 4 stambene jedinice. Prodaje se potpuno namješten sa svim uređajima.
145.000€
U atraktivnome mjestu Vir u Dalmaciji, u ponudi imamo super povoljne apartmane u novogradnji udaljenosti od plaže tek 220m od atraktivne plaže Jadro. U ponudi imamo : Objekt-B Zgrada se sastojI od 4 apartmana raspoređenih na 3 etaže (prizemlje, prvi kat i drugi kat) uz iskoristivu krovnu terasu koja se prodaje odvojeno: Objekt B – Apartman B2 na prvom katu površine 59,5 m2 orijentacije Jugoistok Apartman B2 se sastoji od dnevnog prostora površine 32 m2 (kuhinja, blagovaonica i dnevni boravak), spavaće sobe 1 površine 11 m2, spavaće sobe 2 površine 8,6 m2, kupaonice površine 4,2m2 i terase površine 10,5 m2 s pogledom na more. Svi apartmani će biti opremljeni klima uređajima u spavaćim sobama i dnevnom prostoru. Podne obloge će biti od keramičkih pločica. Stakla će biti troslojna a vanjska izolacija će biti od 10 cm kamene vune. U fazi izgradnje još je moguće dogovarati uređenje interijera kao i kupnju apartmana po (trenutnoj povoljnijoj cijeni s obzirom da će u kasnijoj finalnoj fazi gradnje cijena biti veća. U cijeni apartmana je uključeno jedno parking mjesto, ostava. Način plaćanja po dogovoru. Predviđeni završetak grubih građevinskih radova je u prosincu 2024. godine a useljenje do 01.04.2025. godine. Kontaktirajte nas za više informacija o dostupnosti i cijenama, te organizirajte razgledavanje kako biste vidjeli sve prednosti i ljepote ovog apartmana.
178.500€
U atraktivnome mjestu Vir u Dalmaciji, u ponudi imamo super povoljne apartmane u novogradnji udaljenosti od plaže tek 220m od atraktivne plaže Jadro. U ponudi imamo : Zgrada se sastoje od 4 apartmana raspoređenih na 3 etaže (prizemlje, prvi kat i drugi kat) uz iskoristivu krovnu terasu koja se prodaje odvojeno: Objekt B – Apartman B4 na drugom katu površine 59,5 m2 orijentacije Jugoistok. Apartman B4 se sastoji od dnevnog prostora površine 32 m2 (kuhinja, blagovaonica i dnevni boravak), spavaće sobe 1 površine 11 m2, spavaće sobe 2 površine 8,6 m2, kupaonice površine 4,2m2 i terase površine 10,5 m2 s pogledom na more. U fazi izgradnje još je moguće dogovarati uređenje interijera kao i kupnju apartmana po (trenutnoj povoljnijoj cijeni s obzirom da će u kasnijoj finalnoj fazi gradnje cijena biti veća. U cijeni apartmana je uključeno jedno parking mjesto, ostava. Način plaćanja po dogovoru. Predviđeni završetak grubih građevinskih radova je u prosincu 2024. godine a useljenje do 01.04.2025. godine. Kontaktirajte nas za više informacija o dostupnosti i cijenama, te organizirajte razgledavanje kako biste vidjeli sve prednosti i ljepote ovog apartmana.
178.500€
U atraktivnome mjestu Vir u Dalmaciji, u ponudi imamo super povoljne apartmane u novogradnji udaljenosti od plaže tek 220m od atraktivne plaže Jadro. U ponudi imamo : Objekt-B Zgrada se sastoje od 4 apartmana raspoređenih na 3 etaže (prizemlje, prvi kat i drugi kat) uz iskoristivu krovnu terasu koja se prodaje odvojeno: Objekt B – Apartman B1 u prizemlju od 47,13 m2 orijentacije Jugoistok Apartman B1 se sastoji od dnevnog prostora površine 30 m2 (kuhinja, blagovaonica i dnevni boravak), spavaće sobe površine 11 m2 i kupaonice površine 4.4 m2. Svi apartmani će biti opremljeni klima uređajima u spavaćim sobama i dnevnom prostoru. Podne obloge će biti od keramičkih pločica. Stakla će biti troslojna a vanjska izolacija će biti od 10 cm kamene vune. U fazi izgradnje još je moguće dogovarati uređenje interijera kao i kupnju apartmana po (trenutnoj povoljnijoj cijeni s obzirom da će u kasnijoj finalnoj fazi gradnje cijena biti veća. U cijeni apartmana je uključeno jedno parking mjesto, ostava. Način plaćanja po dogovoru. Predviđeni završetak grubih građevinskih radova je u prosincu 2024. godine a useljenje do 01.04.2025. godine. Kontaktirajte nas za više informacija o dostupnosti i cijenama, te organizirajte razgledavanje kako biste vidjeli sve prednosti i ljepote ovog apartmana.
141.500€
U atraktivnome mjestu Vir u Dalmaciji, u ponudi imamo super povoljne apartmane u novogradnji udaljenosti od plaže tek 220m od atraktivne plaže Jadro. U ponudi imamo : Objekt-B Zgrada se sastoje od 4 apartmana raspoređenih na 3 etaže (prizemlje, prvi kat i drugi kat) uz iskoristivu krovnu terasu koja se prodaje odvojeno: Objekt B – Apartman B3 na prvom i drugom katu površine 74,8 m2 orijentacije Jugozapad. Apartman B3 se na prvom katu sastoji od spavaće sobe 1 površine 12 m2, spavaće sobe 2 površine 10 m2, kupaonice površine 4 m2 i lođe površine 5 m2. Na drugom katu sastoji se od dnevnog prostora površine 30 m2 (kuhinja, blagovaonica i dnevni boravak), lođe površine 5 m2 i krovne terase površine 31 m2 s prekrasnim pogledom. U fazi izgradnje još je moguće dogovarati uređenje interijera kao i kupnju apartmana po (trenutnoj povoljnijoj cijeni s obzirom da će u kasnijoj finalnoj fazi gradnje cijena biti veća. U cijeni apartmana je uključeno jedno parking mjesto, ostava. Način plaćanja po dogovoru. Predviđeni završetak grubih građevinskih radova je u prosincu 2024. godine a useljenje do 01.04.2025. godine. Kontaktirajte nas za više informacija o dostupnosti i cijenama, te organizirajte razgledavanje kako biste vidjeli sve prednosti i ljepote ovog apartmana.
256.400€
U atraktivnome mjestu Vir u Dalmaciji, u ponudi imamo super povoljne apartmane u novogradnji udaljenosti od plaže tek 220m od atraktivne plaže Jadro. Vir – Apartman A4 na drugom katu od 52,91 m2 s pogledom na more Apartman A4 se sastoji od dnevnog prostora površine 20 m2 (kuhinja, blagovaonica i dnevni boravak), spavaće sobe 1 površine 12 m2, spavaće sobe 2 površine 9 m2, kupaonice površine 4.5 m2 i terase površine 10 m2 s prekrasnim pogledom na more Apartman pruža udoban smještaj i praktične sadržaje za ugodan boravak na ovom prekrasnom otoku. Svi apartmani će biti opremljeni klima uređajima u spavaćim sobama i dnevnom prostoru. Podne obloge će biti od keramičkih pločica. Stakla će biti troslojna a vanjska izolacija će biti od 10 cm kamene vune. U fazi izgradnje još je moguće dogovarati uređenje interijera kao i kupnju apartmana po (trenutnoj povoljnijoj cijeni s obzirom da će u kasnijoj finalnoj fazi gradnje cijena biti veća. U cijeni apartmana je uključeno jedno parkirno mjesto. Predviđeni završetak grubih građevinskih radova je u Prosincu 2024 godine a useljenje do 01.04.2025. godine. Kontaktirajte nas za više informacija o dostupnosti i cijenama, te organizirajte razgledavanje kako biste vidjeli sve prednosti i ljepote ovog apartmana.
159.000€
U atraktivnome mjestu Vir u Dalmaciji, u ponudi imamo super povoljne apartmane u novogradnji udaljenosti od plaže tek 220m od atraktivne plaže Jadro. Objekt A -DVOETAŽNI APARTMAN A3 Objekt A – Dvoetažni apartman A3 na prvom i drugom katu površine 58,3 m2 orijentacije Jugoistok s mogućnosti kupnje krovne terase od 26,7 m2 s predivnim pogledom na morsku pučinu Apartman A3 se prostire na 1 i 2 katu objekta. Na 1 katu sastoji se od spavaće sobe 1 površine 11 m2, spavaće sobe 2 površine 9 ,8 m2 i kupaonice površine 3,1 m2. Na 2 katu sastoji od dnevnog prostora površine 24 m2 (kuhinja, blagovaonica i dnevni boravak), kupaonice površine 3,8 m2(.+ krovna terasa ) Apartman pruža udoban smještaj i praktične sadržaje za ugodan boravak na ovom prekrasnom otoku. Svi apartmani će biti opremljeni klima uređajima u spavaćim sobama i dnevnom prostoru. Podne obloge će biti od keramičkih pločica. Stakla će biti troslojna a vanjska izolacija će biti od 10 cm kamene vune. U fazi izgradnje još je moguće dogovarati uređenje interijera kao i kupnju apartmana po (trenutnoj povoljnijoj cijeni s obzirom da će u kasnijoj finalnoj fazi gradnje cijena biti veća. U cijeni apartmana je uključeno jedno parkirno mjesto Način plaćanja po dogovoru. Predviđeni završetak grubih građevinskih radova je u Prosincu 2024 godine a useljenje do 01.04.2025. godine. Kontaktirajte nas za više informacija o dostupnosti i cijenama, te organizirajte razgledavanje kako biste vidjeli sve prednosti i ljepote ovog apartmana.
182.000€
U atraktivnome mjestu Vir u Dalmaciji, u ponudi imamo super povoljne apartmane u novogradnji udaljenosti od plaže tek 220m od atraktivne plaže Jadro. Objekt A -Jednosoban apartman u prizemlju A1 Objekt A – Apartman A1 u prizemlju od 43,41 m2 orijentacije Jugozapad Objekt A – Apartman A2 na prvom katu površine 52,91 m2 orijentacije Jugozapad Apartman A2 se sastoji od dnevnog prostora površine 20 m2 (kuhinja, blagovaonica i dnevni boravak), spavaće sobe 1 površine 12 m2, spavaće sobe 2 površine 9 m2, kupaonice površine 4.5 m2 i terase površine 10 m2 s pogledom na more. Način plaćanja po dogovoru. Apartman pruža udoban smještaj i praktične sadržaje za ugodan boravak na ovom prekrasnom otoku. Svi apartmani će biti opremljeni klima uređajima u spavaćim sobama i dnevnom prostoru. Podne obloge će biti od keramičkih pločica. Stakla će biti troslojna a vanjska izolacija će biti od 10 cm kamene vune. U fazi izgradnje još je moguće dogovarati uređenje interijera kao i kupnju apartmana po (trenutnoj povoljnijoj cijeni s obzirom da će u kasnijoj finalnoj fazi gradnje cijena biti veća. U cijeni apartmana je uključeno jedno parkirno mjesto Način plaćanja po dogovoru. Predviđeni završetak grubih građevinskih radova je u Prosincu 2024 godine a useljenje do 01.04.2025. godine. Kontaktirajte nas za više informacija o dostupnosti i cijenama, te organizirajte razgledavanje kako biste vidjeli sve prednosti i ljepote ovog apartmana.
159.000€
U atraktivnome mjestu Vir u Dalmaciji, u ponudi imamo super povoljne apartmane u novogradnji udaljenosti od plaže tek 220m od atraktivne plaže Jadro. Objekt A -Jednosoban apartman u prizemlju A1 Objekt A – Apartman A1 u prizemlju od 43,41 m2 orijentacije Jugozapad Apartman A1 se sastoji od dnevnog prostora površine 23 m2 (kuhinja, blagovaonica i dnevni boravak), spavaće sobe površine 12 m2 i kupaonice površine 4.5 m2. Apartman pruža udoban smještaj i praktične sadržaje za ugodan boravak na ovom prekrasnom otoku. Svi apartmani će biti opremljeni klima uređajima u spavaćim sobama i dnevnom prostoru. Podne obloge će biti od keramičkih pločica. Stakla će biti troslojna a vanjska izolacija će biti od 10 cm kamene vune. U fazi izgradnje još je moguće dogovarati uređenje interijera kao i kupnju apartmana po (trenutnoj povoljnijoj cijeni s obzirom da će u kasnijoj finalnoj fazi gradnje cijena biti veća. U cijeni apartmana je uključeno jedno parkirno mjesto. Način plaćanja po dogovoru. Predviđeni završetak grubih građevinskih radova je u Prosincu 2024 godine a useljenje do 01.04.2025. godine. Kontaktirajte nas za više informacija o dostupnosti i cijenama, te organizirajte razgledavanje kako biste vidjeli sve prednosti i ljepote ovog apartmana.
130.500€
U atraktivnome mjestu Vir u Dalmaciji, u ponudi imamo super povoljne apartmane u novogradnji udaljenosti od plaže tek 220m od atraktivne plaže Jadro. Objekt D – Dvoetažni apartman D2 prvi kat od 78,64 m2 Apartman D2 se prostire na 1 i 2 katu. Na 1 katu sastoji se od tri spavaće sobe površina 8 m2 odnosno 10 m2, kupaonice površine 3,2 m2 i terase površine 13 m2. Na 2 katu sastoji se od prostranog dnevnog prostora površine 35 m2 (kuhinja, blagovaonica i dnevni boravak), kupaonice površine 4,7 m2 i terase površine 13 m2. Obje terase imaju nesmetani pogled na more. Način plaćanja po dogovoru. Apartman pruža udoban smještaj i praktične sadržaje za ugodan boravak na ovom prekrasnom otoku. Svi apartmani će biti opremljeni klima uređajima u spavaćim sobama i dnevnom prostoru. Podne obloge će biti od keramičkih pločica. Stakla će biti troslojna a vanjska izolacija će biti od 10 cm kamene vune. U fazi izgradnje još je moguće dogovarati uređenje interijera kao i kupnju apartmana po (trenutnoj povoljnijoj cijeni s obzirom da će u kasnijoj finalnoj fazi gradnje cijena biti veća. U cijeni apartmana je uključeno dva parkirna mjesta, Način plaćanja po dogovoru. Predviđeni završetak grubih građevinskih radova je u prosincu 2023. godine a useljenje do 01.07.2024 godine. Kontaktirajte nas za više informacija o dostupnosti i cijenama, te organizirajte razgledavanje kako biste vidjeli sve prednosti i ljepote ovog apartmana.
222.700€
U atraktivnome mjestu Vir u Dalmaciji, u ponudi imamo super povoljne apartmane u novogradnji udaljenosti od plaže tek 220m od atraktivne plaže Jadro. Apartman C4 na drugom katu površine 51,2 m2 orijentacije Sjeverozapad. Apartman C4 se sastoji od dnevnog prostora površine 24 m2 (kuhinja, blagovaonica i dnevni boravak), spavaće sobe 1 površine 10,7 m2, spavaće sobe 2 površine 8,6 m2, kupaonice površine 5,3 m2 i terase površine 9,5 m2. Svi apartmani će biti opremljeni klima uređajima u spavaćim sobama i dnevnom prostoru. Podne obloge će biti od keramičkih pločica. Stakla će biti troslojna a vanjska izolacija će biti od 10 cm kamene vune. Način plaćanja po dogovoru. Kao i mogućnost nadoplata krovne terase Apartman pruža udoban smještaj i praktične sadržaje za ugodan boravak na ovom prekrasnom otoku. Svi apartmani će biti opremljeni klima uređajima u spavaćim sobama i dnevnom prostoru. Podne obloge će biti od keramičkih pločica. Stakla će biti troslojna a vanjska izolacija će biti od 10 cm kamene vune. U fazi izgradnje još je moguće dogovarati uređenje interijera kao i kupnju apartmana po (trenutnoj povoljnijoj cijeni s obzirom da će u kasnijoj finalnoj fazi gradnje cijena biti veća. U cijeni apartmana je uključeno jedno parking mjesto, Način plaćanja po dogovoru. Predviđeni završetak grubih građevinskih radova je u prosincu 2024. godine a useljenje do 01.04.2025. godine. Kontaktirajte nas za više informacija o dostupnosti i cijenama, te organizirajte razgledavanje kako biste vidjeli sve prednosti i ljepote ovog apartmana.
154.000€
U atraktivnome mjestu Vir u Dalmaciji, u ponudi imamo super povoljne apartmane u novogradnji udaljenosti od plaže tek 220m od atraktivne plaže Jadro. Objekt C – Apartman C3 na prvom katu površine 51,2 m2 orijentacije Sjeverozapad Apartman C3 se sastoji od dnevnog prostora površine 24 m2 (kuhinja, blagovaonica i dnevni boravak), spavaće sobe 1 površine 10,7 m2, spavaće sobe 2 površine 8,6 m2, kupaonice površine 5,3 m2 i terase površine 9,5 m2. Svi apartmani će biti opremljeni klima uređajima u spavaćim sobama i dnevnom prostoru. Podne obloge će biti od keramičkih pločica. Stakla će biti troslojna a vanjska izolacija će biti od 10 cm kamene vune. Način plaćanja po dogovoru, kao i mogućnost nadoplata krovne terase. Apartman pruža udoban smještaj i praktične sadržaje za ugodan boravak na ovom prekrasnom otoku. Svi apartmani će biti opremljeni klima uređajima u spavaćim sobama i dnevnom prostoru. Podne obloge će biti od keramičkih pločica. Stakla će biti troslojna a vanjska izolacija će biti od 10 cm kamene vune. U fazi izgradnje još je moguće dogovarati uređenje interijera kao i kupnju apartmana po (trenutnoj povoljnijoj cijeni s obzirom da će u kasnijoj finalnoj fazi gradnje cijena biti veća. U cijeni apartmana je uključeno jedno parking mjesto. Predviđeni završetak grubih građevinskih radova je u prosincu 2024. godine a useljenje do 01.04.2025. godine. Kontaktirajte nas za više informacija o dostupnosti i cijenama, te organizirajte razgledavanje kako biste vidjeli sve prednosti i ljepote ovog apartmana.
154.000€
U atraktivnome mjestu Vir u Dalmaciji, u ponudi imamo super povoljne apartmane u novogradnji udaljenosti od plaže tek 220m od atraktivne plaže Jadro. U ponudi imamo zgradu C- s 4 stambene jedinice Objekt C – DVOETAŽNI APARTMAN C2 na prvom i drugom katu površine 81,07 m2 orijentacije Jugoistok APARTMAN C-2 nudi udoban i luksuzan smještaj. Dvoetažni apartman C2 nalazi se na prvom katu i drugom katu. Sastoji se od spavaće sobe 1 površine 14 m2, spavaće sobe 2 površine 11 m2, kupaonice površine 6,3 m2 i lođe površine 4,3 m2. Na drugom katu sastoji se od dnevnog prostora površine 33 m2 (kuhinja, blagovaonica i dnevni boravak), lođe površine 4,32 m2 s mogućnosti nadoplate krovne terase površine 30 m2. Pristup krovnoj terasi s druge etaže (kuhinje i dnevnog boravka) omogućuje vam uživanje u prekrasnom pogledu na more i opuštanje na otvorenom prostoru. Apartman pruža udoban smještaj i praktične sadržaje za ugodan boravak na ovom prekrasnom otoku. Svi apartmani će biti opremljeni klima uređajima u spavaćim sobama i dnevnom prostoru. Podne obloge će biti od keramičkih pločica. Stakla će biti troslojna a vanjska izolacija će biti od 10 cm kamene vune. U fazi izgradnje još je moguće dogovarati uređenje interijera kao i kupnju apartmana po (trenutnoj povoljnijoj cijeni s obzirom da će u kasnijoj finalnoj fazi gradnje cijena biti veća. U cijeni apartmana je uključeno jedno parking mjesto, ostava. Način plaćanja po dogovoru. Predviđeni završetak grubih građevinskih radova je u prosincu 2024. godine a useljenje do 01.04.2025. godine. Kontaktirajte nas za više informacija o dostupnosti i cijenama, te organizirajte razgledavanje kako biste vidjeli sve prednosti i ljepote ovog apartmana.
273.500€
U atraktivnome mjestu Vir u Dalmaciji, u ponudi imamo super povoljne apartmane u novogradnji udaljenosti od plaže Jadro tek 220m U ponudi imamo zgradu C-1 s 4 stambene jedinice – Apartman C1 u prizemlju s vrtom od 43,17 m2 orijentacije Jugozapad Apartman C1 se sastoji od dnevnog prostora površine 22 m2 (kuhinja, blagovaonica i dnevni boravak), spavaće sobe 1 površine 10 m2,2 spavaće sobe površine 8 m2 i kupaonice površine 2,4 m2.. Ovaj prozračan apartman pruža udoban smještaj i praktične sadržaje za ugodan boravak na ovom prekrasnom otoku. Svi apartmani će biti opremljeni klima uređajima u spavaćim sobama i dnevnom prostoru. Podne obloge će biti od keramičkih pločica. Stakla će biti troslojna a vanjska izolacija će biti od 10 cm kamene vune. U fazi izgradnje još je moguće dogovarati uređenje interijera kao i kupnju apartmana po (trenutnoj povoljnijoj cijeni s obzirom da će u kasnijoj finalnoj fazi gradnje cijena biti veća. U cijeni apartmana je uključeno jedno parking mjesto, ostava i mogućnost vrta... Način plaćanja po dogovoru. Predviđeni završetak grubih građevinskih radova je u prosincu 2024. godine a useljenje do 01.04.2025. godine. Kontaktirajte nas za više informacija o dostupnosti i cijenama, te organizirajte razgledavanje kako biste vidjeli sve prednosti i ljepote ovog apartmana.
130.000€
PRODAJE SE - U ponudi imamo simpatičan apartman u uvali Žitna na otoku Viru. Apartman je udaljen tek 100 m od mora. Smješten je u prostranoj mirnoj ulici čiji put vodi do plaže te je idealno mjesto kako za odmor tako i stalni boravak u toj čarobnoj oazi. Apartman se sastoji od terase koja po potrebi može biti zatvorena, DVIJE sobe, kuhinje te kupaonice. Apartman se nalazi u prizemlju te ima isto također pripadajuće parkirno mjesto. Dokumentacija i vlasništvo uredni. Za više informacija kao i moguć razgled stojim Vam na raspolaganju.
128.000€
NOVO U PONUDI!! Prodaje se dvoetažni apartman 105,08m2 s bazenom i vrtom u atraktivnoj novogradnjI blizu mora u Mandrama na otoku Pagu. Mandre su turističko središte Općine Kolan, smješteno na južnoj strani otoka Paga sa prekrasnim pogledom na Silbu i Olib te na otočiće Maun i Škrdu koji obiluju uvalama i prekrasnim plažama. Smještene na samoj obali, Mandre krase 3 kilometra duge šljunčane plaže. Sastoji se od prizemlja i kata: prizemlje: dnevni boravak + kuhinja + blagovaonica, predsoblja, kupaonice i terase. kat: tri spavaće sobe, hodnik, kupaonica, spremište, ostava i terasa. Uz apartman dolaze 2 parkirna mjesta. Iz apartmana se pruža pogled na more. Nalazi se na odličnoj lokaciji 150 m udaljen od mora i plaže, blizina centra mjesta te svih potrebnih sadržaja. Mogućnost doplate za modernu tendu/pergola - aluminijska konstrukcija PVC 3D platno, uključeni elektromotor i LED rasvjeta sa daljinskim upravljanjem te mogućnost doplate za grijanje bazena, touch zaštitnu foliju, slap Vlasništvo uredno. Dodatne informacije na upit.
420.000€
NOVO U PONUDI!! Prodaje se dvosobni dvoetažni apartman u Mandrama od 95,6 m2 u prizemlju stambenog objekta sa ukupno tri apartmana izgrađenog 2024. godine, kvalitetna gradnja, low-e izo staklo + argon, dvobojna pvc stolarija (antracit-bijelo), električne rolete, pločice prva klasa, sve sobe grijane/hlađene zasebnim klima uređajima, walk-in tuš. Mandre su turističko središte Općine Kolan, smješteno na južnoj strani otoka Paga sa prekrasnim pogledom, Smještene na samoj obali, Mandre krase 3 kilometra duge šljunčane plaže. Apartman se sastoji od prizemlja i kata. prizemlje: dnevni boravak + kuhinja + blagovaonica, predsoblja, kupaonice i terase. kat: dvije spavaće sobe, hodnik, kupaonica, spremište i terasa. Posjeduje bazen od 18 m2 i okućnicu. Apartmanu pripadaju 2 parkirna mjesta. Nalazi se na odličnoj lokaciji 150 m udaljen od mora i plaže, sa pogledom na more. Blizina centra mjesta te svih potrebnih sadržaja. Mogućnost doplate za modernu tendu/pergola - aluminijska konstrukcija PVC 3D platno, uključeni elektromotor i LED rasvjeta sa daljinskim upravljanjem te mogućnost doplate za grijanje bazena, touch zaštitnu foliju, slap. Vlasništvo uredno. Dodatne informacije na upit.
375.000€
Zgrada od osam apartmana smještena je u Petrčanima na samo 300m od mora i prekrasnim panoramskim pogledom na more i Kraljevske vinograde. Zgrada je izgrađena po visokim standardima i zadnjim trendovima u graditeljstvu s posebnim naglaskom na energetsku učinkovitost, budući da zadovoljava uvijete za energetski certifikat „A+ "(počevši od same konstrukcije zgrade do završnog uređenja stanova). Kamena vuna 8 cm i stiropor 15 cm. Zgrada je arhitektonski i planski oblikovana tako da svi stanovi budu funkcionalni, maksimalno iskoristivi i osvijetljeni prirodnim svijetlom. Oprema stanova je visoko kvalitetna: - Ulazna vrata su protuprovalna zaključavanje u 10 točaka) i protupožarna od vrhunskog talijanskog proizvođača „DIERRE“ - Stolarija je šest komorna, tri stakla, električni podizači, komarnici - Keramika na podovima i zidovima je visoko kvalitetna, prve klase - Ariston bojleri, bešumni, energetski razred A+ Stan na drugom katu (sa najljepšim panoramskim pogledom na more i Kraljevske vinograde) nije namješten, ali postoji mogućnost i njegovog opremanja uz dogovor. Stanovi su komforni i svi imaju po dvije komforne spavaće sobe. Četiri stana imaju velike, natkrivene terase, a četiri stana imaju vrtove za boravak na otvorenom. Stanovi su veličine neto od 47,69 do 59,66m2, Max iskorištenost prostora Građevinska dozvola, Uporabna dozvola, vlasnički list.
225.000€
NOVO U PONUDI Prodaje se četverosobni, dvoetažni apartman 118,00m2 (S2) s bazenom i vrtom u atraktivnoj novogradnjI blizu mora u Mandrama na otoku Pagu. Mandre su turističko središte Općine Kolan, smješteno na južnoj strani otoka Paga sa prekrasnim pogledom na Silbu i Olib te na otočiće Maun i Škrdu koji obiluju uvalama i prekrasnim plažama. Smještene na samoj obali, Mandre krase 3 kilometra duge šljunčane plaže. Sastoji se od kuhinje i blagovaonice, dnevnog boravka, dvije kupaonice, 3 spavaće sobe, stubišnog prostora, spremišta, izbe i hodnika sveukupne površine 102,20 m2. Apartman je vrhunski opremljen: Low-e izo staklo + argon, dvobojna PVC stolarija, električne rolete, pločice prva klasa, sve sobe grijane/hlađene zasebnim klima uređajima, walk-in tuš. U prizemlju je nenatkrivena terasa površine 15,1o m2. Postoji mogućnost doplate za modernu tendu/pergolu -aluminijska konstrukcija PVC 3D platno, uključeni elektromotor i LED rasvjeta s daljinskim upravljanjem. U dvorištu se nalazi bazen površine 18 m2, dimenzije 6m x 3m. Uključena je kompletna strojarnica, a postoji mogućnost doplate za grijanje bazenai touch zaštitnu foliju, Apartman ima okućnicu površine 90 m2. Uz apartman dolaze 2 parkirna mjesta. Nalazi se kraju slijepe ulice na mirnoj i tihoj lokaciji, pored samog centra naselja. Apartman je udaljen od mora 150 metara. Pogled na more. Useljenje predviđeno u mjesecu lipnju. Apartmani glase na tvrtku, kupac ne plaća porez na kupoprodaju nekretnina. Dokumentacija uredna. Dodatne informacije na upit.
420.000€
NOVO NA TRŽIŠTU!! Prodaje se luksuzni apartman površine 118m2, s tri terase na 2. katu nove zgrade u Staroj Novalji. Nalazi se na vrhunskoj lokaciji, svega minutu od plaže i prekrasne šetnice uz more. Stara Novalja je mirno turističko mjesto koje nudi apartmanski smještaj, sobe i druge turističke usluge. Najveća plaža u uvali Stara Novalja je pješčana plaža zvana Planjka. Duž cijele uvale nalaze se male pješčane plaže. Apartman se sastoji od hodnika, dnevnog boravka i kuhinje, 2 kupaonice s wc-om, dvije spavaće sobe i tri terase (20,41 m2, 0,88 m2 i 4,11 m2) s pogledom na more. Uz apartman dolaze 2 parkirna mjesta te spremište u prizemlju. Apartman je klimatiziran i prodaje se potpuno namješten. Vlasništvo uredno. Dodatne informacije na upit.
419.000€
Ovaj prekrasan dvosobni stan/apartman u modernoj novogradnji, udaljen svega 600 m od mora, nudi ekskluzivan prostor za odmor i/ili svakodnevni život u živopisnom mjestu Vrsi smještenom 20 km od prekrasnog Zadra. Svojom predivan pogled s krovne terase daje posebnu notu luksuza, omogućuje uživanje u odmoru i/ili svakodnevnom životu što čini ovu nekretninu jedinstvenom na tržištu.   STAN/APARTMAN A4 smješten je u prizemlju zgrade koja sadrži ukupno 4 stana/apartmana, a sastoji se od: hodnika površine 4,54 m2, spavaće sobe 1 površine 8,31, spavaće sobe 2 površine 8,31, kupaonice površine 3,90 m2, otvorenog prostora kuhinje ,blagovaonice, dnevnog boravka površine 16,32 m2, lođe površine 4,57 m2, krovne terase površine 23,20 m2, sveukupne površine 73,15 m2 te jednog vanjskog nenatkrivenog parkirališnog mjesta.   Zgrada je u izgradnji. Planirani završetak radova je druga polovica 2024. godine. Sva dokumentacija je uredna.
191.000€
Ovaj prekrasan dvosobni stan/apartman u modernoj novogradnji, udaljen svega 600 m od mora, nudi ekskluzivan prostor za odmor i/ili svakodnevni život u živopisnom mjestu Vrsi smještenom 20 km od prekrasnog Zadra. Svojom formom i načinom gradnje pruža savršenu udobnost. Svijetle prostorije, moderan dizajn, kvalitetna gradnja, predivan pogled s krovne terase daje posebnu notu luksuza, omogućuje uživanje u odmoru i/ili svakodnevnom životu što čini ovu nekretninu jedinstvenom na tržištu.   STAN/APARTMAN A2 smješten je u prizemlju zgrade koja sadrži ukupno 4 stana/apartmana, a sastoji se od: hodnika površine 4,54 m2, spavaće sobe 1 površine 8,31, spavaće sobe 2 površine 8,31, kupaonice površine 3,90 m2, otvorenog prostora kuhinje + blagovaonice + dnevnog boravka površine 16,32 m2, lođe površine 4,57 m2, krovne terase površine 24 m2, sveukupne površine 69,95 m2 te jednog vanjskog nenatkrivenog parkirališnog mjesta.   Zgrada je u izgradnji. Planirani završetak radova je druga polovica 2024. godine. Sva dokumentacija je uredna.
182.000€
Ovaj prekrasan dvosobni stan/apartman u modernoj novogradnji, udaljen svega 600 m od mora, nudi ekskluzivan prostor za odmor i/ili svakodnevni život u živopisnom mjestu Vrsi smještenom 20 km od prekrasnog Zadra. Svojom formom i načinom gradnje pruža savršenu udobnost. Svijetle prostorije, moderan dizajn, kvalitetna gradnja, predivan pogled s krovne terase daje posebnu notu luksuza, omogućuje uživanje u odmoru i/ili svakodnevnom životu što čini ovu nekretninu jedinstvenom na tržištu.   STAN/APARTMAN A3 smješten je u prizemlju zgrade koja sadrži ukupno 4 stana/apartmana, a sastoji se od: hodnika površine 5,23 m2, spavaće sobe 1 površine 8,31, spavaće sobe 2 površine 8,31, kupaonice površine 3,90 m2, otvorenog prostora kuhinje + blagovaonice + dnevnog boravka površine 15,57 m2, lođe površine 4,52 m2, krovne terase površine 25,10 m2, sveukupne površine 70,94 m2 te jednog vanjskog nenatkrivenog parkirališnog mjesta.   Zgrada je u izgradnji. Planirani završetak radova je druga polovica 2024. godine. Sva dokumentacija je uredna.
185.000€
Ne možete pronaći ono što tražite? Spremite pretragu!
© 2024 NEKRETNINE1.PRO
Powered by: NEKRETNINE1.PRO