Nalazite se ovdje:

Hotel (4)

U ponudi imamo uhodani turistički objekt (aparthotel) nalazi se u primorskom mjestu Starigrad - Paklenica ( Hrvatska ). Ukupna površina objekta je 550 m2 na ukupno 3 etaže. Površina parcele je 930 m2. Objekt se sastoji od: 9 stambenih jedinica s ukupno 25 ležajeva, caffe bara, malog ureda i skladišnog prostora. U prizemlju se nalazi caffe bar, gospodarske prostorije i jedan apartman, te na svakom katu po četiri stambene jedinice. Zgrada koja se nalazi tik uz more je opremljena modernim solarnim sustavom za grijanje vode i uređajem za omekšavanje vode. U sklopu objekta se može uživati u našoj finskoj sauni i hidromasažnoj kadi od cedrovine Apartmani su potpuno opremljeni namještajem, kuhinjskim aparatima i posuđem. Svi apartmani imaju konverter klimu i SAT-TV. U dvorištu aparthotela nalazi se parking, terasa za sunčanje sa pergolom, dječje igralište, roštilj. Aparthotel je prošao službenu državnu certifikaciju kao apartmani za odmor. Sada je u osmoj godini rada. Broj rezervacija i prihodi su u stalnom porastu. Dostupne su mnoge prilike za proširenje i razvoj poslovanja. Moguće je kupnja i dodatnog građevinskog zemljišta za proširenje objekta i razvoj djelatnosti. Starigrad Paklenica je naselje i mala luka na obali Velebitskog kanala. Mjesto je nastalo na temeljima drevnog antičkog grada Argiyruntuma. Tu se nalazi polazište za nacionalni park Paklenica, obavezno odredište planinara i slobodnih penjača iz cijele Europe. Starigrad je mjesto gdje se planina i more dodiruju te je zbog toga zanimljiv kupačima i planinarima. Zbog šljunčanih plaža koje se pružaju kilometrima pogodno je za obitelji s djecom dok planinske masive Velebita i Paklenice redovito posjećuju speleolozi i ljubitelji planinarenja i free-climbinga. Osim u planinarenju i free-climbingu ljubitelji sporta i rekreacije mogu uživati i špiljarenju, vožnji kajacima i kanuima te u raftingu na Zrmanji. Nekretnina se može kupiti kao tvrtka (d.o.o.) ili kao imovina (bez pravne osobe). Dokumentacija i vlasništvo uredno. Razgled moguć uz prethodni dogovor. Sve ostale informacije na upit. Kontakt: Emil Perović (+385 98 633617)
798.000€
NA PRODAJU: prodaje se hotel površine 728 m² u mjestu Rtina, nedaleko grada Zadra i Paga. Nalazi se prvi red uz more sa prekrasnim pogledom i pješačkom stazom za duge šetnje, biciklizam i trčanje. Hotel se sastoji od ukupno 14 smještajnih jedinica - 12 apartmana i 2 spavaće sobe i ugostiteljskog prostora - recepcija i restoran, te zatvorene i otvorene terase. Sastoji se od 3 etaže: prizemlja, prvog i drugog kata. U prizemlju se nalazi recepcija, tri wc-a i restoran ( kuhinja, šank i prostorija za posluživanje doručka, sala za posluživanje doručka sa šankom, zatvorena terasa i vanjska terasa s prekrasnim pogledom na more. Restoran ima 60 sjedećih mjesta. U prizemlju su smještena tri apartmana i sastoje se od hodnika, kuhinje s blagovaonicom, spavaće sobe, kupaonice i terase. Na prvom katu se nalazi šest smještajnih jedinica, odnosno pet prostranih apartmana i jednog studio apartmana. Na drugom katu se nalazi pet apartmana i jedna soba sa kupaonicom. Svi apartmani (osim jedne sobe) imaju terase s pogledom na more. Sve su smještajne jedinice opremljene novim klima uređajima i novim namještajem. Topla voda se dobiva preko centralnog bojlera kapaciteta 500. Objekt se prodaje potpuno namješten sa svim stvarima (kreveti, tv, ormari) te sa pripadajućim stolovima, stolicama, kuhinjom (sa svim potrebnim aparatima) i šankom za potrebe restorana. Hotel ima pripadajući parking. Ovaj objekt je registriran kao stambeno poslovni objekt poslovno ugostiteljske namjene. Ovo je izvrsna prilika za investiciju, uhodan je turistički objekt. Vlasništvo je 1/1, dokumentacija uredna. Razgledavanje nekretnine je moguće uz prethodnu najavu. Kontakt: Monika Zurak (+385 98 388 983)
1.500.000€
NA PRODAJU: Hotel od 394 m2, udaljen svega 20 m od mora u mjestu Sukošan. Sastoji se od podruma u kojem je smještena konoba, prizemlja, prvog i drugog kata te potkrovlja i krovne terase. U hotelu ima 10 apartmana. U podrumu je restoran odnosno autohtona dalmatinska konoba, u kojoj se nalazi etno zbirka, ima kapacitet za usluživanje 45 osoba a njezin interijer odiše starinskim štihom te ima veliki kamin gdje se jela s roštilja i pod pekom pripremaju pred gostima konobe. U konobi postoji lift koji omogućava dostavu hrane i pića, te vodi kroz sve katove do krovne terase. U suterenu je smješten nalazi stambeni dio za smještaj osoblja hotela. U prizemlju se nalaze 3 apartmana i recepcija, dok su na prvom i drugom katu po 3 apartmana. Na vrhu hotela je smještena 1 spavaća soba s kupaonicom i velika krovna terasa s idiličnim pogledom na more i otoke, te Marinu Sukošan. U dvorištu hotela osigurano je parkirno mjesto za svaki apartman. Ovaj je pansion izuzetan investicijski potencijal sa uhodanom turističkom djelatnosti. Nekretnina posjeduje sve potrebne dokumente, a vlasništvo je uredno. Razgledavanje nekretnine uz prethodnu najavu. Kontakt: Monika Zurak (098388983)
1.250.000€
U dvorištu pansiona je smješten dodatni sadržaj - igralište za djecu te bazen dimenzija 8 x 8 m. Velika okućnica od 1084 m2 je potpuno ograđena i uređena i osiguran je parking za goste pansiona. Ovaj je pansion izuzetan investicijski potencijal sa uhodanom turističkom djelatnosti. Nekretnina posjeduje sve potrebne dokumente, a vlasništvo je uredno. Razgledavanje nekretnine uz prethodnu najavu. Kontakt: Monika Zurak (098388983)
1.100.000€
Ne možete pronaći ono što tražite? Spremite pretragu!
© 2024 NEKRETNINE1.PRO
Powered by: NEKRETNINE1.PRO