Nalazite se ovdje:

Zemljišta (318)

JEDINSTVENA PRILIKA ZA KUPCE Prodaje se gotovo uređeno zemljište obučeno u benkovački kamen u strogom centru Gajca s postojećim malim objektom koji se može koristiti kao stambeni dio ili skladišni prostor. Površine je ukupno 137m2, a objekt je površine 8m2, uz postojeći i vanjski tuš. Priključci su svi na terenu ( voda, struja , kanalizacija). Na zemljištu je također moguće postaviti i camp kućicu površine do 50m2 max okućnica je dovoljno velika i za nekoliko vozila. Plac ima i svoj vlastiti ulaz i željezna vrata , te je okružen sa zidom obučen u kamen. Izvrsna prilika za kupce koji žele boraviti u svom nesmetanom prostoru. Ostale informacije na upit!
75.000€
Prodaje se građevinsko zemljište prvi red do mora veličine 488m² u Vidalićima na otoku Pagu. Ulaz na zemljište je sa glavne ceste, dok se ispod zemljišta nalazi plaža. Sva potrebna infrastruktura se nalazi odmah pokraj zemljišta. Vidalići savršeno odgovaraju svima koji žele uživati u pogledu na Paški zaljev, njegovo tirkizno more i obalu na kojoj se izmjenjuju prizori surovog kamenjara sa šumovitim predjelima. Do Vidalića se dolazi iz smjera Novalje ili trajektne luke Žigljen. Glavna djelatnost stanovnika Vidalića je turizam, ponajviše pružanje usluge apartmanskog smještaja. Očaravajuća ljepota Paške uvale mami posjetitelje da do zalaska sunca uživaju na šarmantnim plažicama Vidalića. Više informacija na upit.
488.000€
Prodaje se više građevinskih čestica u Turnju s pogledom na more. Čestice su pravilnog oblika i nalaze se iznad magistrale u mirnom okruženju uz sami put udaljene svega cc 200 metara od mora. Cijena 200 eura po m2!
200€
Prodaje se građevinsko zemljište pravilnog oblika u Turnju uz samu glavnu cestu. Udaljenost od mora 120 m. Cijena 250 eura po m2!
250€
Zemljište za najam, sveukupne površine od 3646m2. - struja i voda se nalaze u blizini terena - pogodno za postavljanje montažnih kuća - udaljenost od mora je svega 150m - Zemljište se iznajmljuje na 10 godina, a nakon toga je moguć dogovor oko kupnje - cijena nije fiksna Vlasništvo uredno i bez tereta.
48.000€
NA PRODAJU - Novoformirana parcela građevinskog zemljišta s mogućnosti gradnje više stambenih objekata. Zemljište se nalazi u neizgrađenom djelu građevinskog područja. Ova parcela vam omogućuje fleksibilnost u planiranju i izgradnji stambenih objekata prema vašim željama. Možete razmotriti mogućnost gradnje jedne ili više kuća, ili čak razviti stambeni kompleks. Ako vam je potrebno manje zemljište također je moguća prodaja manjih parcela. Možete odabrati veličinu parcele koja najbolje odgovara vašim potrebama i proračunu. Ako vas zanima ovo građevinsko  zemljište u ovom djelu grada kontaktirajte nas za više informacija i dogovorite sastanak.   Vlasništvo uredno 1/1 Kontakt: Božana Perović 095/9112954
90.000€
Imamo na raspolaganju novo formirane parcele za prodaju u mirnom dijelu Murvice. Ove parcele pružaju mogućnost gradnje privatnih kuća ili stambenih projekata dajući vam mogućnost da ostvarite svoje želje i planove za novi dom ili investiciju. Mirno okruženje u Murvici stvara idealnu atmosferu za opuštanje i uživanje u prirodi. Nove formirana parcele nude priliku da stvorite novi dom u mirnom okruženju, udaljenom od gradske vreve i buke. Murvica (Zadar) - građevinski teren o pravilnog oblika s pristupnim putem širine 6 metara. U blizini su priključci vode i struje. Ako razmišljate o kupnji parcele za gradnju privatne kuće ili stambenog projekta u mirnom dijelu Murvice ovaj projekt je savršen izbor za vašu novu nekretninu. Kontaktirajte nas za više informacija o parcelama, mogućnostima gradnje te organizirajte razgledavanje kako biste vidjeli potencijal ovog projekta. MURVICA je tipično malo dalmatinsko selo, smješteno u neposrednoj blizini grada Zadra na magistralnom pravcu Zadar-Zagreb. Dokumentacija je uredna kao i vlasništvo. Razgled je moguć uz prethodnu najavu
84.630€
Imamo na raspolaganju novo formirane parcele za prodaju u mirnom dijelu Murvice.Ove parcele pružaju mogućnost gradnje privatnih kuća ili stambenih projekata dajući vam mogućnost da ostvarite svoje želje i planove za novi dom ili investiciju. Mirno okruženje u Murvici stvara idealnu atmosferu za opuštanje i uživanje u prirodi. Nove formirana parcele nude priliku da stvorite novi dom u mirnom okruženju, udaljenom od gradske vreve i buke. Murvica (Zadar) - građevinski teren o pravilnog oblika s pristupnim putem širine 6 metara. U blizini su priključci vode i struje. Ako razmišljate o kupnji parcele za gradnju privatne kuće ili stambenog projekta u mirnom dijelu Murvice ovaj projekt je savršen izbor za vašu novu nekretninu. Kontaktirajte nas za više informacija o parcelama, mogućnostima gradnje te organizirajte razgledavanje kako biste vidjeli potencijal ovog projekta. MURVICA je tipično malo dalmatinsko selo, smješteno u neposrednoj blizini grada Zadra na magistralnom pravcu Zadar-Zagreb. Dokumentacija je uredna kao i vlasništvo. Razgled je moguć uz prethodnu najavu.
75.180€
Imamo na raspolaganju novo formirane parcele za prodaju u mirnom dijelu Murvice.Ove parcele pružaju mogućnost gradnje privatnih kuća ili stambenih projekata dajući vam mogućnost da ostvarite svoje želje i planove za novi dom ili investiciju. Mirno okruženje u Murvici stvara idealnu atmosferu za opuštanje i uživanje u prirodi. Nove formirana parcele nude priliku da stvorite novi dom u mirnom okruženju, udaljenom od gradske vreve i buke. Murvica (Zadar) - građevinski teren o pravilnog oblika s pristupnim putem širine 6 metara. U blizini su priključci vode i struje. Ako razmišljate o kupnji parcele za gradnju privatne kuće ili stambenog projekta u mirnom dijelu Murvice ovaj projekt je savršen izbor za vašu novu nekretninu.Kontaktirajte nas za više informacija o parcelama, mogućnostima gradnje te organizirajte razgledavanje kako biste vidjeli potencijal ovog projekta. MURVICA je tipično malo dalmatinsko selo, smješteno u neposrednoj blizini grada Zadra na magistralnom pravcu Zadar-Zagreb. Dokumentacija je uredna kao i vlasništvo. Razgled je moguć uz prethodnu najavu
69.195€
Prodaje se zemljište rekreacijske namjene na izuzetnoj lokaciji, iznad plaže Planjka u Staroj Novalji. Površine je 1525 m2. Rekreacijske je namjene, idealno za teniske terene ili slično. Sva infrastruktura je uz teren. Udaljenost od plaže 10 metara. Do centra Novalje 2 km. Vlasništvo uredno. Više informacija na upit.
315.000€
PRODAJE SE GRAĐEVINSKO ZEMLJIŠTE 3700m2 u mjestu TKON na otoku Pašmanu. Zemljište se nalazi uz pristupni put glavnu cestu koja povezuje otok Pašman i Otok Ugljan te se sva potrebna infrastruktura nalazi uz samo zemljište. Zemljište je idealno za gradnju obiteljske kuće ili vile u turističke svrhe te se nalazi na osami što daje prednost uživanju u miru i tišini. S LOKACIJE na kojoj se zemljište nalazi pruža se predivan pogled na more te na otočiće u Zadarskom arhipelagu a jedan od njih je poznati otok Ljubavi. Vlasništvo uredno i bez tereta, Razgled moguć uz prethodnu najavu.
384.800€
Prodaje se zemljište na predjelu Bili Brig (Pudarica). Čestica se nalazi unutar neizgrađenog dijela građevinskog područja. Čestica se nalazi unutar zone mješovite namjene, dimenzija zemljišta je cca 80x18 m, struja cca 300 m od parcele. Čestica je označena na karti i ima pristupni put. Mogućnost kupnje pola parcele 744 m2..Za više info nazovite nas..
110.000€
EKSKLUZIVNA PRODAJA!!! Prodaje se građevinsko zemljište sa pogledom na more. Zemljište ukupne veličine 13,187 m2, od kojih je 11,171 m2 u građevinskoj zoni, nalazi se u Bilicama pokraj Šibenika. Mogućnosti gradnje: • Vile, Bungalovi • Dvojne kuće • Kuće u nizu • Stanovi • Turistički kompleks • Rezidencije za umirovljenike • Solarne elektrane Infrastruktura: • Bitne priključke na vodovodni, kanalizacijski, električni i telekomunikacijski sustav. • Dostupno asfaltiranom cestom. Prednost lokacije: • Uzvisina nekretnine nudi fascinantan pogled na more. Smješteno između dva međunarodna aerodroma: - Split: 60 km — Zadar: 70 km - Pristup za međunarodne investore i potencijalne kupce -1,8 km do mora - 6 km do NP Krka - 3 km do Šibenka - 4 km do autoceste Naselje Bilice nalazi se između Šibenika i Skradina, na obali Prokljanskog jezera smještenog u donjem toku rijeke Krke. Okolicu Bilica krasi netaknuta priroda s lijepim uvalama među kojima su najistaknutije uvale Stubalj i Vrulje. Nedaleko od Bilica nalazi se Nacionalni park Krka, stoga je ovo mjesto savršena polazna točka za kraći izlet u posjet nacionalnom parku, obližnjim gradovima ali i idealno mjesto za miran i opuštajući duži godišnji odmor, daleko od buke i gužve. Vlasništvo uredno. Više Informacija na upit. David Palčić +385 91 444 4271
1.850.000€
NA PRODAJU: zemljište smješteno u prekrasnom mjestu Rtina, površine 585 m², s predivnim pogledom na more. Ovo zemljište dolazi s ishođenom građevinskom dozvolom, te plaćenim komunalnim doprinosom za gradnju objekta s prizemljem i katom, bazenom, ljetnom kuhinjom te garažom. Velika prednost ovog zemljišta su postojeći priključci vode i struje, koji su aktivni i već instalirani na terenu, što predstavlja značajnu uštedu za investitora. Lokacija je izuzetno povoljna i pruža zapanjujući pogled na more, idealna za gradnju luksuzne rezidencije ili turističkog objekta. Na zemljištu se trenutno nalazi starija građevina koju je potrebno ukloniti, što daje priliku za potpuni redizajn prostora prema vlastitim željama i potrebama. Ova investicija nudi idealnu priliku za izgradnju luksuznog objekta na jednoj od najatraktivnijih lokacija u Rtini. Nekretnina posjeduje svu potrebnu dokumentaciju, a vlasništvo je uredno. Razgledavanje nekretnine uz prethodnu najavu. Kontakt: Monika Zurak (+385 98 388 983)
156.000€
IMAMO NA RASPOLAGANJU: Građevinsko zemljište na Bokanjcu, koje se nalazi u mirnom okruženju, blizina trgovine, škole, crkve i autobusne stanice što čini ovu lokaciju praktičnom i udobnom za svakodnevni život, pružajući vam lagani pristup svim potrebnim sadržajima i uslugama. Mirno okruženje dodatno obogaćuje kvalitetu života, dajući vam bijeg od gradske vreve i buke. Ovo zemljište pruža mogućnost gradnje obiteljske kuće ili stambene zgrade, ovisno o vašim planovima i potrebama. Na ovom zemljištu vrijede pravila SM klasična gradnja. Zastupljenost zemljišta 30%, udaljenost od susjednih međa 3 m, visina vijenca 10m. Kontaktirajte nas za više informacija o zemljištu, mogućnostima gradnje i urbanističkim planovima te organizirajte razgledavanje kako biste bolje upoznali potencijale ove lokacije. Mogućnost prodaje svih parcela uz dogovor o cijeni. Božana Perović Licencirani agent u prodaji 095/9112954
106.600€
IMAMO NA RASPOLAGANJU: Građevinsko zemljište na Bokanjcu, koje se nalazi u mirnom okruženju, blizina trgovine, škole, crkve i autobusne stanice što čini ovu lokaciju praktičnom i udobnom za svakodnevni život, pružajući vam lagani pristup svim potrebnim sadržajima i uslugama. Mirno okruženje dodatno obogaćuje kvalitetu života, dajući vam bijeg od gradske vreve i buke. Ovo zemljište pruža mogućnost gradnje Obiteljske kuće ili stambene zgrade, ovisno o vašim planovima i potrebama. Na ovom zemljištu vrijede pravila SM klasična gradnja. Zastupljenost zemljišta 30%, udaljenost od susjednih međa 3 m, visina vijenca 10m. Kontaktirajte nas za više informacija o zemljištu, mogućnostima gradnje i urbanističkim planovima te organizirajte razgledavanje kako biste bolje upoznali potencijale ove lokacije- Božana Perović Licencirani agent u prodaji 095/9112954
116.610€
MAMO NA RASPOLAGANJU: Građevinsko zemljište na Bokanjcu, koje se nalazi u mirnom okruženju, blizina trgovine, škole, crkve i autobusne stanice što čini ovu lokaciju praktičnom i udobnom za svakodnevni život, pružajući vam lagani pristup svim potrebnim sadržajima i uslugama. Mirno okruženje dodatno obogaćuje kvalitetu života, dajući vam bijeg od gradske vreve i buke. Ovo zemljište pruža mogućnost gradnje Obiteljske kuće ili stambene zgrade, ovisno o vašim planovima i potrebama.. Na ovom zemljištu vrijede pravila SM klasična gradnja. Zastupljenost zemljišta 30%, udaljenost od susjednih međa 3 m, visina vijenca 10m. Kontaktirajte nas za više informacija o zemljištu, mogućnostima gradnje i urbanističkim planovima te organizirajte razgledavanje kako biste bolje upoznali potencijale ove lokacije. Božana Perović Licencirani agent u prodaji 095/9112954
114.200€
IMAMO NA RASPOLAGANJU: Građevinsko zemljište na Bokanjcu, koje se nalazi u mirnom okruženju, blizina trgovine, škole, crkve i autobusne stanice što ćini ovu lokaciju praktičnom i udobnom za svakodnevni život, pružajući vam lagani pristup svim potrebnim sadržajima i uslugama. Mirno okruženje dodatno obogaćuje kvalitetu života, dajući vam bijeg od gradske vreve i buke. Ovo zemljište pruža mogućnost gradnje Obiteljske kuće ili stambene zgrade, ovisno o vašim planovima i potrebama. Na ovom zemljištu vrijede pravila SM klasična gradnja. Zastupljenost zemljišta 30%, udaljenost od susjednih međa 3 m, visina vijenca 10m. Kontaktirajte nas za više informacija o zemljištu, mogućnostima gradnje i urbanističkim planovima te organizirajte razgledavanje kako biste bolje upoznali potencijale ove lokacije- Mogućnost kupovine cijelog zemljišta uz dogovor o cijeni. Božana Perović Licencirani agent u prodaji 095/9112954
89.830€
IMAMO NA RASPOLAGANJU: Građevinsko zemljište na Bokanjcu, koje se nalazi u mirnom okruženju, blizina trgovine, škole, crkve i autobusne stanice što čini ovu lokaciju praktičnom i udobnom za svakodnevni život, pružajući vam lagani pristup svim potrebnim sadržajima i uslugama. Mirno okruženje dodatno obogaćuje kvalitetu života, dajući vam bijeg od gradske vreve i buke. Ovo zemljište pruža mogućnost gradnje Obiteljske kuće ili stambene zgrade, ovisno o vašim planovima i potrebama.. Na ovom zemljištu vrijede pravila SM klasična gradnja. Zastupljenost zemljišta 30%, udaljenost od susjednih međa 3 m, visina vijenca 10m. Kontaktirajte nas za više informacija o zemljištu, mogućnostima gradnje i urbanističkim planovima te organizirajte razgledavanje kako biste bolje upoznali potencijale ove lokacije. Mogućnost dogovora o cijeni prikupnji cijelog Građevinskog zemljišta. Božana Perović Licencirani agent u prodaji 095/9112954
124.400€
Prodaje se građevinsko zemljište u Pridrazi, općina Novigrad. Zemljište se nalazi u centru mjesta s izlazima na dvije lokalne prometnice. U neposrednoj blizini terena se nalazi trgovina, ugostiteljski objekti, škola, ambulanta. Zbog svoje veličine dolazi u obzir i parcelacija prema potrebama budućih kupaca. Lokacija zemljišta idealna za gradnju obiteljske kuće ili nekretnine namijenjene turističkoj svrsi. Udaljenost od mora i najbliže plaže nepunih 1,5 km Mjesto Pridraga zadnjih godina bilježi dvoznamenkaste brojeve koje se odnose gradnju i potražnju kuća za turistički najam. Svojim položajem smjestila se u okruženju zelenih polja, šuma i mora, nudi pregršt ljetne zabave kroz ljetne mjesece kako u samom mjestu tako i nedalekom biseru Dalmacije, Novigradu, a i sam Zadar je udaljen na samo 20 km od lokacije zemljišta. Pridraga je također idealna polazišna točka za posjet triju nacionalnih parkova ( Plitvice, Starigrad Paklenica i slapovi Krke) na udaljenosti od maksimalnih sat vremena vožnje. Sva potrebna infrastruktura se nalazi u blizini zemljišta Dokumentacija i vlasništvo uredno, bez tereta. Sve ostale informacije na upit. Kontakt: Emil Perović +38598633617 Razgled moguć uz prethodni dogovor.
212.000€
Prodaje se građevinsko zemljište u Turnju 1218m2, pravilnog oblika, blizu mora Zemljište se nalazi na odličnoj lokaciji - premda iznad magistrale, svega 350 metara od mora, u neizgrađenom dijelu građevinske zone. Pravilnog je oblika, dimenzija cca 35m x 34m te se nalazi u blizini svih sadržaja potrebnih za život. Neposredno susjedstvo je trenutno neizgrađeno, što pruža dodatnu privatnost i mir. Zbog blizine mora te površine, iidealno je i kao poslovna investicija za izgradnju stanova ili kuće za odmor. Do zemljišta vodi pristupni put te je vlasništvo uredno.
304.500€
Prodaje se zemljišna parcela na Viru, sa potencijalom za razvoj, u predijelu Torovi, orijentirana prema sjeverozapadnom dijelu otoka, orijentirane prema prekrasnim plažama Srpljica, Puntadura i Pedinka. Navedeno zemljište nalaze se unutar ostalog poljoprivrednog tla, šume i šumskog zemljišta. Parcela ostvaruje pristup preko k.č. zavedene kao put. U narednom novom planu UPA grada Vira, predviđeno je da pređe u građevinsko zemljište. Priključak struje je udaljen oko 35m, od zadnjeg građevinskog područja. Kroz put uz kojeg se nalazi parcela, uskoro prolazi ulična rasvjeta. Ukoliko parcele pređu u građevinsko, zadovoljavaju sve uvjete za projektiranje samostojećeg stambenog objekta. Minimalna širina parcele iznosi 10,00 m – što zadovoljavamo, najuža parcela ima 16,60 m. Minimalna površina parcele iznosi 600,00 m2 po dosadašnjem planu. Pristupni put je širine 5,00 m, te po planu nema potrebe od širenja istog. Na svakoj parceli je moguće raditi stambenu zgradu s maksimalno 3 stana, katnosti prizemlje + kat i potkrovlje, maksimalne visine od 7,5 m. Udaljenost od susjednih međa mora biti minimalno h/2, a od prometnice 5,00 m
95.500€
Prodaje se zemljišna parcela na Viru, sa potencijalom za razvoj, u predijelu Torovi, orijentirana prema sjeverozapadnom dijelu otoka, orijentirane prema prekrasnim plažama Srpljica, Puntadura i Pedinka. Navedeno zemljište nalaze se unutar ostalog poljoprivrednog tla, šume i šumskog zemljišta. Parcela ostvaruje pristup preko k.č. zavedene kao put. U narednom novom planu UPA grada Vira, predviđeno je da pređe u građevinsko zemljište. Priključak struje je udaljen oko 35m, od zadnjeg građevinskog područja. Kroz put uz kojeg se nalazi parcela, uskoro prolazi ulična rasvjeta. Ukoliko parcele pređu u građevinsko, zadovoljavaju sve uvjete za projektiranje samostojećeg stambenog objekta. Minimalna širina parcele iznosi 10,00 m – što zadovoljavamo, najuža parcela ima 16,60 m. Minimalna površina parcele iznosi 600,00 m2 po dosadašnjem planu. Pristupni put je širine 5,00 m, te po planu nema potrebe od širenja istog. Na svakoj parceli je moguće raditi stambenu zgradu s maksimalno 3 stana, katnosti prizemlje + kat i potkrovlje, maksimalne visine od 7,5 m. Udaljenost od susjednih međa mora biti minimalno h/2, a od prometnice 5,00 m
112.780€
Prodaje se zemljišna parcela na Viru, sa potencijalom za razvoj, u predijelu Torovi, orijentirana prema sjeverozapadnom dijelu otoka, orijentirane prema prekrasnim plažama Srpljica, Puntadura i Pedinka. Navedeno zemljište nalaze se unutar ostalog poljoprivrednog tla, šume i šumskog zemljišta. Parcela ostvaruje pristup preko k.č. zavedene kao put. U narednom novom planu UPA grada Vira, predviđeno je da pređe u građevinsko zemljište. Priključak struje je udaljen oko 35m, od zadnjeg građevinskog područja. Kroz put uz kojeg se nalazi parcela, uskoro prolazi ulična rasvjeta. Ukoliko parcele pređu u građevinsko, zadovoljavaju sve uvjete za projektiranje samostojećeg stambenog objekta. Minimalna širina parcele iznosi 10,00 m – što zadovoljavamo, najuža parcela ima 16,60 m. Minimalna površina parcele iznosi 600,00 m2 po dosadašnjem planu. Pristupni put je širine 5,00 m, te po planu nema potrebe od širenja istog. Na svakoj parceli je moguće raditi stambenu zgradu s maksimalno 3 stana, katnosti prizemlje + kat i potkrovlje, maksimalne visine od 7,5 m. Udaljenost od susjednih međa mora biti minimalno h/2, a od prometnice 5,00 m
112.632€
Ne možete pronaći ono što tražite? Spremite pretragu!
© 2024 NEKRETNINE1.PRO
Powered by: NEKRETNINE1.PRO